Exclusief voor abonnees

‘Familie’-acteur Jan Van den Bosch ergert zich aan mensen die coronamaatregelen niet naleven: “Hou u verdomme aan de regels!”

Jan Van den Bosch Familie Zjef
RV Jan Van den Bosch Familie Zjef
Door corona werd de ­vakantie van de ‘Familie’-acteurs ingekort tot drie weken in plaats van een maand. “Maar mij hoor je niet klagen”, zegt Jan Van den Bosch (36), die Zjef speelt. “Ook al is het voor mij geen congé payé, want als de studio stilligt, ben ik technisch werkloos. Het is dus eerder een werkloosheids­vakantie. Maar we genieten er met volle teugen van! Er zijn thuis ook genoeg klusjes te doen. En plezant bezig zijn met m’n kinderen Lou (8) en Sam (5). Mijn vrouw Fran (met wie Jan vorige zomer in het huwelijksbootje stapte, nvdr) heeft slechts één week verlof genomen.”

Je hebt 20% van dit artikel gelezen
8 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • nancy van hauwe

  Tja als de mensen zich aan regels moeten houden loop het uit de hand .tenzij het hun eigen regels zijn als die niet geaccepteerd word dan worden ze zot.!!.is dat nu moeilijk om gewoon tedoen wat af vragen tzijn door die koppiggaars dat alles terug zal hervallen . Fn

 • Guido Deville

  Het probleem is, enerzijds, dat de regeltjes niet altijd consistent zijn vanuit het oogpunt van de gezondheid (deels omdat economische overwegingen begrijpelijkerwijs mee in overweging worden genomen bij het opstellen ervan) en, anderzijds, dat nog te veel mensen weinig of geen burgerzin hebben en de regels straffeloos kunnen overtreden.

 • Benny Deridder

  U volgt gedwee wat de overheid ons oplegt, ook al is dit schending van grondrecht en vrijheden ? Worden we behandeld als een stel nitwits ? Worden we gediscrimineerd tov andere teritoriale en sociale bevolkingsgroepen ? Ga snel terug wat spelen in de Thuis tuin.

 • karin verwimp

  Dat helpt niet jongen. Om je aan de regels te houden moet je sociaal ingesteld zijn en verstand hebben en daar ontbreekt het velen volledig aan.

 • Bart Huysmans

  Wie is deze man en op basis van welk democratisch criterium kan hij anderen de les spellen? Goede toneelspeler?