Exclusief voor abonnees

‘Familie’-acteur David Cantens heeft geleerd alle ballast overboord te gooien: “Ik hoop echt dat het internet op een dag definitief uitvalt”

Kristof Ghyselinck
David Cantens (38), die in ‘Familie’ de rol van Jonas speelt, kreeg een tijdje geleden goed nieuws te horen: zijn contract in de vtm-reeks wordt verlengd met een jaar. Jonas, die vorig seizoen als broer van Robyn in ‘Familie’ opdook maar na een mislukte overval in de gevangenis belandde en weer even van het scherm verdween, zal in het nieuwe seizoen opnieuw te zien zijn. ‘Ik sta nog tot minstens mei 2020 op de set van ‘Familie’,’ zegt David in Primo, als het weekblad hem ontmoet voor een gesprek over wat voor hem ‘het opperste geluk’ betekent.

Je hebt 4% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Gerard Braeckmans

  omdat meneer het niet kan controleren moet het afgeschaft worden? Ik vind persoonlijk dat flutprogramma's zoals 'Familie' zouden moeten verboden worden. Maar dan zit je zonder werk zeker?

 • Eddy Vervaet

  Ik zou niet zo vlug met de vinger naar social media wijzen, maar naar de mensen die het misbruiken...

 • maarten mouton

  Sommige dingen mogen toch verdwijnen zoals de sociale media.

 • Eddy Borremans

  Ik zou het al heel tof vinden moest gewoonweg het mailverkeer enkele maanden plat zou liggen. Nutteloze vragen worden dan vermeden, meer gebundeld,... daarbij nog de sociale media zou geweldig zijn. Het gezicht van die “influencers” is dan goud waard denk ik

 • Elke Claes

  Wat een mooie gedachte. Jammer genoeg heeft het internet zo veel voordelen ;)