Exclusief voor abonnees

‘F.C. De Kampioenen’-actrice Loes Van Den Heuvel (62) denkt nog niet aan stoppen: “Laat mensen toch zelf kiezen wanneer ze met pensioen willen”

Dieter Bacquaert
De opnames van de vierde ‘F.C. De Kampioenen’-film zitten er nog maar net op, en Loes Van den Heuvel (62) wordt al in het theater verwacht voor ‘Stilte, we draaien!’. Aan opdrachten geen gebrek, al last ze voldoende ontspanning in. “Ik ben net terug uit Spanje, en net daar werd ik geveld door een verkoudheid. Ik kan beter blijven werken”, lacht Loes. 

Op de vierde bioscoopfilm ‘Viva Boma!’ is het nog wachten tot het einde van dit jaar, maar de nog steeds talrijke fans van ‘F.C. De Kampioenen’ moeten niet zo lang op hun honger blijven zitten. Tijdens de zomervakantie loopt in het Kursaal van Oostende een interactieve 3D-expo rond Vlaanderens populairste amateurploeg. “Je kan onder andere acteren in een levensgrote strip of je wagen aan een Kampioenen-karaoke, en er staan meet & greets met de acteurs gepland”, vertelt Loes. “Dat de Kampioenen nog altijd zo geliefd zijn, doet deugd. Ik ben heel dankbaar dat zoveel mensen ons graag zien. Weet je, intussen zijn we met de cast en de crew één familie. Tuurlijk zijn er weleens discussies, maar we gaan er altijd samen voor, omdat we nog altijd sterk geloven in de Kampioenen. Mocht een van ons afhaken, dan zou ik dat moeilijk kunnen begrijpen – tenzij het om medische redenen is natuurlijk.”

Je hebt 20% van dit artikel gelezen
6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Baldr VanHoek

  Weten is niet genoeg. Zeggen dat je moet wil zeggen dat je afgestraft wordt omdat je niet op pensioen gaat die de wet voorziet. Je pensioen kiezen is niet inleveren op je pensioen omdat je langer werkt!

 • Eric Meyers

  iedereen kan toch stoppen wanneer hij /zij wil , stop je vroeger en bent tevreden met iets minder pensioen dat kan , doe je je job graag en is je gezondheid ok dan mag je door tot 100 . Bakker bij ons in het dorp is op zijn 90 gestopt met bakken en brood uitrijden .

 • Mohamed Achar

  Fc de kampioenen word je nooit beu. Naar mijn mening nog steeds het beste op Belgisch bodem!

 • Herman Hermans

  Dit is je hobby! En buiten staan roepen stelt uw acteertalent ook niet veel voor!

 • Baele André

  Bij mijn weten mag je stoppen op een bepaalde leeftijd maar ook doorgaan