"Er zitten toch 362 dagen in een jaar?": Megan en Joshua krijgen 'aartsmoeilijke' vragen bij Gunther D

Megan en Kevin
Studio Brussel Megan en Kevin
'Temptation Island'-deelnemers Megan en Joshua waren onlangs te gast in de radiostudio van Gunther D op Studio Brussel. De dj legde hen allerlei raadsels en grappen voor die hen goed, maar ook minder goed bekomen.

"Zes vragen heb ik voor jou", gaat Gunther D van start in zijn koekerondquiz. "Hoeveel dagen zijn er in twee jaar?". Megan pauzeert: "Wacht... in één jaar zitten er toch 362?", waarna Joshua in een lachen uitbarst en haar vriend Jochen wegduikt van schaamte.

Wie is de intelligente van jullie twee? Wie het meest seksueel actief? Of wat is het eerste woord waar je aan denkt bij de naam Kevin? Of Chloe? Of Tijs? Scheld elkaar om te beurten of speel mee met 'de quotezak'. De spelletjes van Gunther D spelen - op zijn zachtst gezegd - recht op de man. Bekijk de video hieronder.
11 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jurgen Van Den Bergh

  Dat is als Tanja Dexters die dacht dat er 360 seconden in een uur zaten.

 • raf janssens

  Ik miste de vraag: hoe hoog mag je IQ maximaal zijn om aan Temptation Island mee te doen, 40, 60 of 80 ?

 • frans desmet

  Een bewijs welke knappe bollen er deelnemen aan programma's zoals "Temptation Island’'.

 • Gerrit Malego

  Den Kevin had toch wel overschot van gelijk met zijn koekerond uitspraak :-). Ze moet dringend het plamuur van haar gezicht krabben zodat die ene hersencel eens wat zuurstof krijgt ...

 • Johan De Clercq

  Hun verstand zit tussen hun benen.....