Exclusief voor abonnees

“Een totale ‘fuck up’”: Reputatie-experts zien enkel schade voor Kevin Spacey na zijn bizarre YouTube-video

In kerstige keukenshort spreekt Kevin Spacey de wereld toe in een opmerkelijke YouTube-video.
REUTERS In kerstige keukenshort spreekt Kevin Spacey de wereld toe in een opmerkelijke YouTube-video.
Minuten voor het nieuws dat Kevin Spacey officieel wordt aangeklaagd voor aanranding van een tiener, postte de Amerikaanse acteur een bizarre video online. Ook reputatie-experts keken ernaar met open mond: “Mooi voor zijn acteer-cv, dodelijk voor zijn imago.”

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jan Voet

  Toch wel een goede acteur en woordkunstenaar. Spijtig dat men getalenteerde mensen hun beroep niet laat uitoefenen. Voor de rest is deze man onschuldig tot het tegendeel bewezen wordt. En zelfs bij schuld mag hij wat mij betreft nog altijd op het scherm komen en goede dingen doen.

 • Koenraad Praille

  ik heb zo mijn vragen bij de experts,... Hij was totaal uit het beeld en nu reageert hij krachtig! Beter zelfs zijn personage reageert,... dit maakt elke juridische implicatie tov vermeende pretendenten onbruikbaar! Is de beste en juridisch minst gevaarlijke manier,... Maar Ik heb een vermoeden dat het hier over een vervolg van house of cards zal gaan

 • Kaveh Ahangar

  Me 2 beweging, vind hetvgrappige wanneer manen betast worden dat de media niet zo hard achter de feiten loopt maar als het een vrouw is dan staat het overal op de media and social media. dubble standard niets anders.

 • Soraja Salluyts

  Hoeveel bv's zijn er al gestorven door valse klachten als dit verder gaat zie ik der meer en meer sneuvelen dankzij geen nazicht erop na zoveel jaren bla bla zegge sorry ze maar da is enkel om geld te doen als je verkracht bent ga je dadelijk na politie of ziekenhuis zo niet dan is er niks gebeurt punt uit

 • Marc De Laet

  Absurde reactie van media geile experts. Vind het zelf een prachtige acteerprestatie, zonder in vraag te stellen of hij nu schuldig is of niet. Graag harde bewijzen dan.