Exclusief voor abonnees

"Dokter en moeder moeten beloven niet zot te doen": Niels Destadsbader verbijt rugpijn tijdens ‘Vlaanderen Feest!’

Dieter Bacquaert
Normaal danst of springt Niels Destadsbader (30) op het podium, maar tijdens 'Vlaanderen feest!' hield hij zich op doktersbevel rustig. De zanger is nog steeds aan het herstellen van een zware rugblessure en hoopt binnen twee weken weer de oude te zijn. "Intussen woon ik opnieuw bij mijn ouders en ze houden me goed in de gaten."

Je hebt 14% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • carine page

  "herstellen van een zware rugblessure" en "hoopt binnen twee weken weer de oude te zijn"... en dat in 1 enkele zin! Misschien moet je eens praten met mensen die met rugklachten kampen, die weten waarover ze het hebben... En ik kan erover meepraten! Is geen lachertje... Al meermaals wekenlang opgenomen geweest in het ziekenhuis, en ondertussen al 19 jaar ongewild op invaliditeit!

 • Bern Vermeulen

  Ik werkte ook met rugpijn, als het echt pijn doet kan je heel eenvoudig niet werken, maar van een gewone mens schrijven ze niet in de boekskes, of je moet iets heel ongewoon doen.

 • Luc Desmet

  Eerlijk gezegd een nogal dom idee hoor. Rust is nodig op zo moment.

 • michel wanquet

  Je hebt echte rugpijn en rugpijn om in de boekjes te komen.....

 • Marc Sierens

  Aandacht opvallen en noem maar op,nu zogezegd optreden met een zeer pijnlijke rug,zo een beetje de superboy uithangen,zielig ventje die de draak steekt van diegene die echt rugklachten hebben en met zware inspuitingen rechtgehouden worden.