“Den otto” uit ‘Eigen Kweek’ verkocht voor 22.500 euro

'Den otto' uit de tv-serie ‘Eigen Kweek’ belandde in de gracht naast de Steenstraat na een plotse slippartij.
Christophe Maertens 'Den otto' uit de tv-serie ‘Eigen Kweek’ belandde in de gracht naast de Steenstraat na een plotse slippartij.
“Den otto” uit de Vlaamse serie ‘Eigen Kweek’, waarvan de opnames ondertussen zijn afgelopen, is dinsdag op een veiling verkocht voor 22.500 euro.

De voormalige eigenaar van de auto, Nikolaas Seys uit Sint-Juliaan, had er persoonlijk eigenlijk wat meer van verwacht, zo vertelt hij in het Nieuwsblad. “Maar ik kan ermee leven”, zegt hij. “Nu de serie afgelopen is, was dit het moment om de wagen te verkopen voor een zo hoog mogelijke prijs. Ik heb trouwens nog drie andere versies, omdat we alsmaar meer huuraanvragen kregen uit het rallymilieu.”

Ook de zogenaamde “wietmobiel” uit het eerste seizoen werd van de hand gedaan. Die auto leverde iets minder op, zo'n 1.500 euro. “Dat is ook niet bijster veel”, aldus Seys. “Waarschijnlijk omdat hij minder bekend is.”
7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Robert DE REU

  Voor dat geld koop je een goed gerestaureerde Traction Avant, of een Citroen DS, mijn keuze zou rap gemaakt zijn, maar ja als je perse een rallywagen wil, wie ben ik he .

 • Bruno Vermeiren

  Tof bakske dien otto, goei serie ook

 • Bruno-Pierre Claus

  Over welke ‘weedmobiel’ gaat het van het 1ste seizoen?

 • jan verstrepen

  Dat is 22500 euro weggesmeten geld,er is niets meer origineel aan die wagen.Voor dat geld koop je wel iets origineler.

 • patrick morel

  Amaai, dat is veel geld voor een auto waarmee je binnen 5 jaar de weg niet meer op mag met al die klimaattoestanden.