Exclusief voor abonnees

‘De Buurtpolitie’-nieuwkomer Junes Lazaar heeft twee rechtszaken aan z’n been: “Dit kan me meer dan honderd­duizend euro kosten”

Junes Lazaar in de Buurtpolitie
RV Junes Lazaar in de Buurtpolitie
“Ik durf te zeggen wat anderen denken”, zegt Junes Lazaar (32), stagiair Sami in ‘De Buurtpolitie’ in Dag Allemaal. Z’n rechttoe-rechtaan-mentaliteit zou de danser nu zuur kunnen opbreken. Zijn ex-werkgever Baba Yega diende, vóór de overname door Studio100, twee klachten wegens laster in tegen Junes nadat hij de dansgroep beschuldigde van uitbuiting. “Ik blijf achter m’n uitspraken staan en geloof in rechtvaardigheid.”

Meedoen aan ‘So You Think You Can Dance’, het was één van de beste beslissingen uit het leven van Junes Lazaar. Winnen deed hij niet, maar de danswedstrijd opende wel heel wat deuren voor hem. Zo kreeg hij een opvallende rol in de film ‘Patser’ en was Junes, tot hij z’n masker afzette, één van de mysterieuze dansers bij Baba Yega. En vandaag zien we de veelgevraagde dansleraar en choreograaf van Marokkaanse afkomst aan het werk als stagiair Sami in ‘De Buurtpolitie’.

Rauwere stad

Je hebt 12% van dit artikel gelezen
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Luc Boeckx

    In de buurtpolitie wordt de 'echte' politie serieus belachelijk gemaakt! Hoe zij omgaan met sommige voorvallen, niet normaal! Zoiets doet de 'echte' politie niet of die houdt zich daar niet mee bezig!