'De Buurtpolitie' neemt afscheid van vaste waarde

De Buurtpolitie
Medialaan De Buurtpolitie
Actrice Nicoline Hummel (37) stapt uit de scripted reality-reeks 'De Buurtpolitie'. Hummel vormde in de reeks vier jaar een politieduo met Andy Peelman.

Als sinds het prille begin van de succesreeks 'De Buurtpolitie' maakt actrice Nicoline Hummel deel uit van de cast als hoofdinspecteur Tineke. In de serie vormde ze een tandem met inspecteur Koen, gespeeld door Andy Peelman. Vrijdag was Hummel voor de laatste keer te zien, al is het goed mogelijk dat het afscheid slechts voorlopig is. “Een terugkeer is niet uitgesloten”, zei VTM daar eerder over. Nicoline ambieert een bredere acteercarrière en wil zich nu richten op andere projecten.

“Het waren vier ongelooflijke jaren”, zegt Nicoline wanneer ze terugkijkt. “Ik had bij de start van het eerste seizoen nooit verwacht dat ‘De Buurtpolitie’ zo’n groot succes zou worden en kijk met de glimlach terug op dit avontuur. Nu wil ik mij echter richten op de toekomst. Als actrice wil ik immers van alles wat geproefd hebben. Mijn doorbraak bij ‘De Buurtpolitie’ zorgt ervoor dat ik me kan engageren voor andere projecten. Maar Tineke zit in mijn hart dus niets sluit uit dat ik ooit opnieuw te zien zal zijn in 'De Buurtpolitie'.”

Nicoline Hummel ('Tineke') neemt afscheid van 'De Buurtpolitie'.
Medialaan Nicoline Hummel ('Tineke') neemt afscheid van 'De Buurtpolitie'.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.11 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • hermine abbeloos

  Geef mij maar Tinneken laat die Lotte maar weg dan zap ik toch weg.

 • jos indigne

  Veel succes Nicoline

 • Frank Meynen

  nu de andere "acteurs" ??? nog zodat die zever voorgoed verdwijnt

 • Edith Van hoeymissen

  Nicoline we zullen jou missen..je bent de beste hopelijk kom je nog terug..altijd plezier met jou en andy..de nieuwe in jou plaats is niet hetzelfde die kan niet lachen ..andy zal jou zeker missen jullie waren een goed team..

 • Geert Minjauw

  een actrice die een beter beeld van een politieagente weerspiegelde dan die echte politieman (andy) die politie in het belachelijke trekt...