‘Daens’-actrice Antje De Boeck herstelt van keelkanker: “Ik ben door het oog van de naald gekropen”

Antje De Boeck is naar eigen zeggen door het oog van de naald gekropen. De actrice herstelt van een kwaadaardig gezwel.
Eddy Vangroenderbeek Antje De Boeck is naar eigen zeggen door het oog van de naald gekropen. De actrice herstelt van een kwaadaardig gezwel.
Antje De Boeck (54) herstelt van de keelkanker waar ze jarenlang tegen gevochten heeft. “Ik ben door het oog van de naald gekropen”, vertelt ze in Gazet van Antwerpen.

“Zo’n 2,5 jaar geleden ging het niet goed met mij. Ik had voortdurend keelpijn, maar zelfs met antibiotica voelde ik geen verandering. Dus ik liet een biopsie op mijn amandelen uitvoeren”, vertelt de actrice in Gazet van Antwerpen. Antje bleek een kwaadaardig gezwel te hebben dat in een sneltempo groeide. “In twee weken tijd was het gezwel op mijn amandel anderhalve keer zo groot geworden. Anderhalve keer! Wat als ik pakweg een maand had moeten wachten? Ik ben door het oog van de naald gekropen.”

De actrice, die jaren geleden furore maakte met haar rol in ‘Daens’, is nu gelukkig aan de beterhand. Het herstel geeft haar hoop voor de toekomst, en ze droomt al luidop van nieuwe rollen. “Ik ben klaar om er weer in te vliegen”, zegt ze.
8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • tania driege

  Veel beterschap, je bent een prachtig mens, hopelijk zien we jou binnenkort terug ergens op de televisie

 • Carlos Vantieghem

  ...ze IS een erg goede actrice.

 • Ria Nijssen

  Lieve Antje , moedig van je om zo te strijden ! Binnenkort terug nieuwe energie en vele mooie rollen en persoonlijk familiegeluk gewenst !

 • rudi verleysen

  We hebben haar mooie, zachte stem gemist.....we wensen je een geslaagde terugkeer. Top dat je terug gezond bent :-)

 • Christiaan Boogaerts

  Jammer dat je nog zo weinig over haar hoort. Ze was een erg goede actrice.