“Creepy” Drake (33) stuurt Billie Eilish (17) lieve berichtjes

Billie Eilish
AFP Billie Eilish
Billie Eilish (17) heeft in een interview met Vanity Fair verteld dat Drake (33) haar regelmatig lieve berichtjes stuurt. Eilish zelf ziet er geen graten in, maar haar fans vinden het creepy.

“Drake is de liefste gast waar ik ooit mee gesproken heb”, vertelt Eilish in het interview. “Ik heb hem alleen nog maar via berichtjes gesproken, maar hij is zó vriendelijk. En dat hoeft hij helemaal niet te zijn, begrijp je wat ik bedoel? Hij is op een plaats in zijn leven, waarin hij niet vriendelijk hoeft te zijn, snap je?”

De 17-jarige popsensatie is dus helemaal weg van de 33-jarige streamingkampioen, maar haar fans hebben vraagtekens over de berichtjes. Ze uiten hun bezorgdheid op sociale media.

(Lees verder onder foto)

Drake
AFP Drake

“Vindt niemand anders het vreemd dat Drake de nummers van Billie Eilish en Millie Bobby Brown (een vijftienjarige ‘Stranger Things’-actrice, red.) heeft? Hij heeft misschien een voorbeeldrol en het is marketinggewijs misschien interessant, maar waarom heeft een man van 33 de telefoonnummers van twee zeventienjarige meisjes?”

Iemand anders schreef: “Dit nieuws over de berichtjes tussen Eilish en Drake vind ik gewoon heel creepy als je weet dat hij hetzelfde doet met Millie Bobby Brown.” 

De Britse ‘Stranger Things’-actrice ontmoette Drake wel al een keer en ook zij was in de wolken over de zanger. “Ik hou van hem. Hij is geweldig en lief en een groot rolmodel”, vertelde ze toen.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Peggie Van Audenhove

    Beste Billie, het maakt niet uit wie je bent of op welke plaats je in het leven beland bent, vriendelijk zijn moet je ALTIJD..snap je? Of hoe iemand elementaire beleefdheid en vriendelijk zijn (zonder bijbedoelingen) beschouwt als uitzonderlijk terwijl het de regel zou moeten zijn. Ons Billie'ke mist wat opvoeding precies.