'Britain's Got Talent'-ster Susan Boyle eindelijk veilig na gemene aanvallen van jongeren

anp
Zangeres Susan Boyle wordt al maanden geterroriseerd, bedreigd en aangevallen door een groepje van vijftien jongeren. Het pesten gaat zo ver dat de zangeres recent politiebescherming had overwogen. Maar volgens de entourage van de zangeres stopten de jongeren hun gedrag nu echter zelf, nadat het nieuws de internationale media haalde.

Het groepje heeft de 56-jarige vrouw al meerdere malen aangevallen. Ooggetuigen vertelden aan de Britse krant hoe de bende haar thuis opwachtte. Daar gooiden ze met stenen en brandende proppen papier naar de ster, die overigens lijdt aan een vorm van Aspergersyndroom. Boyle hield de hele kwestie lange tijd stil. Volgens haar vrienden omdat "Suzan geen problemen wil veroorzaken." 

De gemene jongeren zouden hun gedrag nu echter zelf een halt toe hebben geroepen, nadat het nieuws over de pesterijen de internationale media haalde. Susan bleek ook niet het enige slachtoffer, de bende viel de hele buurt lastig. 

De rust in het kleine dorp waar ze woont kan nu eindelijk terugkeren. Boyle woont al haar hele leven in hetzelfde huis en iedereen in het dorp kent er elkaar goed. 

De zangeres werd bekend dankzij de talentenjacht 'Brittain’s Got Talent'. Ze verkocht intussen al meer dan 7,7 miljoen albums wereldwijd.  
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.