Exclusief voor abonnees

‘Blind Getrouwd’-mama’s Evelien en Veerle zijn erg beschermend voor hun oogappels: “We houden de touwtjes graag zelf in handen”

Evelien en Veerle met hun kinderen Xander en Liv.
Dieter Bacquaert Evelien en Veerle met hun kinderen Xander en Liv.
Ze stapten drie jaar geleden allebei in het huwelijksbootje in ‘Blind Getrouwd’ en het afgelopen jaar zijn ze voor het eerst mama geworden. En Evelien Baten (32) en Veerle Van den Eynde (38) hebben nog meer gemeen. “We weten het altijd beter dan onze mannen”, klinkt het lachend.

Veerle en Evelien vonden dankzij ‘Blind Getrouwd’ niet alleen hun man, ze werden ook vriendinnen. Tussen het luiers verversen door genoten ze daarom met Liv (bijna 8 maanden) en Xander (bijna 1 jaar) van enkele welverdiende relaxuurtjes samen. De eerste babymaanden waren bijzonder mooi maar hectisch, beamen beide mama’s. “Een kind in je leven verandert toch veel”, gaat Evelien van start in Story. “Nicolas en ik steken al onze tijd in Xander, hij bepaalt ons bioritme. De eerste maanden was ik ook heel erg zoekende. Je krijgt via zoveel kanalen informatie dat je het op den duur niet meer weet.” Veerle herkent zich in het verhaal. “Ons leven is nog georganiseerder dan vroeger. Alles gebeurt in functie van de eet- en slaapmomenten van Liv. We kunnen niet meer snel even ergens naartoe gaan en op tijd komen is ook moeilijk (lacht).”

Je hebt 20% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratisReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.