Exclusief voor abonnees

"Alsof we een jaar in de wachtkamer moeten zitten": Stany Crets kijkt naar de toekomst na twee uitgestelde musicals

Stany en zijn partner Ann Van den Broeck.
Kristof Ghyselinck Stany en zijn partner Ann Van den Broeck.
De ene wordt fitnesscoach, de ander opent een ijssalon: acteurs zoeken zich een uitweg naar inkomsten. “Onze sector is heel zwaar getroffen”, zegt regisseur en acteur Stany Crets (55). Zijn musicals ‘Urbanus’ en ‘Mamma Mia!’, waarin ook zijn dochter Penny (10) en partner Ann Van den Broeck (43) meespelen, zijn al uitgesteld naar 2021. “Alsof je een jaar in de wachtkamer moet zitten. Maar we’ll be back en sterker dan voordien.”

Je hebt 11% van dit artikel gelezen
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Joke van de Velde

    Jullie krijgen wel een vergoeding want jullie staan ondergeschoven in het artiesten statuut wil zeggen goede werkloosheidsvergoedingen nog alle twee zijn kleine zelfstandige die krijgen geen werkloosvergoeding dus en dan nog alleenstaande laat die mensen eens wat zeggen

  • Anita Van Damme

    Hoop doet leven... Veel geluk intussen met jullie nieuwe jobs. Vereenzelvig je niet met je beroep. Een beroep oefen je uit, maar je bent het niet.

  • Marleen Sauvillers

    Het is toch niet meer dan normaal dat mensen iets anders gaan doen als ze geen werk meer hebben. Het is hier ook Holywoud niet. Het geven van subsidies kan niet meer in deze tijd. De artiesten kunnen hun eigen kapitaal er voor gebruiken.