Alain Delon herstelt goed van zijn beroerte: “Ik geef jullie een knuffel”

Alain Delon
AFP Alain Delon
Fans van de Franse acteur Alain Delon (83) kunnen opgelucht ademhalen.  Zijn zoon plaatste een foto op Instagram waaruit blijkt dat het goed gaat met hem.

“Bedankt voor jullie talrijke berichten, die me in het hart hebben geraakt. Zoals jullie zien gaat het beter en beter met hem en hij geeft jullie een knuffel”, plaatste Alains zoon, Alain-Fabien (25), op sociale media. op de bijgevoegde foto staat zijn vader, die breed lachend in de camera kijkt. Alain Delon werd enkele weken geleden getroffen door een beroerte.

Enkele dagen geleden liet Anthony Delon, Alains oudste zoon, al weten dat zijn vader na drie weken verblijf op de intensieve afdeling van het Parijse ziekenhuis La Pitié-Salpêtrière bij zijn dochter Anouchka (29) in Zwitserland verbleef en dat zijn herstel prima vordert. Alain Delon is een van de beroemdste acteurs en societyfiguren in Frankrijk. Hij speelde onder meer mee in ‘Plein Soleil’ (1960), ‘Il Gattopardo’ (1963), ‘Le Samouraï’ (1967), ‘La Piscine’ (1969), ‘Le clan des Siciliens’ (1969), ‘Borsalino’ (1970) en ‘Un Flic’ (1972).

Alain Delon
AFP Alain Delon2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Alex Vanden Bossche

    Ik wens hem een goed herstel zijn films zijn voor altijd in mijn geheugen gegrifd en ik vond hem onweerstaanbaar hij had er de looks voor zeker bij zijn vrouwelijke medespeelsters

  • Edmond Dantès

    Je ziet hem zó wegkwijnen. Hij was niet de grootste acteur, maar wat een charisma.