Exclusief voor abonnees

€4.300 voor halfuurtje Samson & Marie: Vlaanderens bekendste hond lonkt naar de festivals

Kristof Ghyselinck
Ze is nog maar pas het nieuwe baasje van Samson, maar Marie Verhulst heeft al grootse plannen met de populairste hond van Vlaanderen. Vanaf 6 juli zijn de twee te boeken. Voor 4.300 euro zie je ofwel een optreden live on tape van een halfuurtje, ofwel een meet & greet van anderhalf uur.

In de reeks afscheidsshows van Samson & Gert, die nog tot april loopt, duikt Marie Verhulst al op. En het is de bedoeling dat heel Vlaanderen het nieuwe baasje van de populairste pluchen hond te zien krijgt: niet alleen spelen ze deze zomer in Plopsaland, Samson & Marie zijn ook te boeken voor alle andere evenementen. Voor 4.300 euro brengen ze een optreden live on tape van 30 minuten. Daar komen niet alleen hun eerste plaatje 'Samson & Marie' en hun nieuwe zomersingle aan bod, maar ook de Samson-klassiekers. Ook mogelijk: een meet & greet van 90 minuten. "Onze interne agenda krijgt uiteraard voorrang. Maar naast geplande evenementen van Studio 100 willen we hen zo veel mogelijk het land in laten trekken", zegt Stefan Staes van Studio 100.

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis14 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Hilde De Saedeleir

  Eerst en vooral felicitaties voor Studio 100 en Samson en Marie. Zij zorgen al jaren voor kwalitatief hoogstaande programma's voor jong en oud. Negatieve reacties komen enkel voort uit jaloezie. Wie denkt dat dit geld rechtstreeks in de zakken van de familie Verhuist verdwijnt heeft er niets van begrepen. Doe zo voort Studio 100!

 • Peter Struyf

  Beste zwartkijkertjes, als er 1 persoon is die het gemaakt heeft is het Gert, als er 1 persoon is die Marie zal steunen is het Gert. Wees niet jaloers op mensen die iets bereikte hebben. En denken jullie nu echt dat zo een entourage niks kost. Pfff nog eens pure jaloezie. Veel belangrijker is dat onze kinderen hiervan maar genieten

 • eddy scheers

  welke gek gaat daar 4.000 euro voor geven , Ik heb ze gisteren in de ideale wereld bezig gezien !! het is nog een kind dat echt niets zinvol te zeggen had

 • Maxim Seynhaeve

  Ohja, Studio 100 is nog altijd een bedrijf en geen liefdadigheids instelling! Die ook btw sociale zekerheid betaald en tenslotte mensen te werk steld. Er is trouwens niemand die verbied hetzelfde te doen of om geld te verdienen.

 • Jo Hendrik

  Dit is schandalig hoog en de prijs niet waard