1. GEZIEN? ‘Een jaar op zee’: “De tv-wereld heeft meer gezichten à la Wim Lybaert nodig”
  PREMIUM
  TV

  GEZIEN? ‘Een jaar op zee’: “De tv-wereld heeft meer gezichten à la Wim Lybaert nodig”

  Wim Lybaert (54) is al van jongs af aan bezeten door vissers en de zee. Daarom trekt de West-Vlaming een jaar in de voetsporen van enkele (voormalige) zeelieden. Is het leven op het woeste water zo rooskleurig als het soms wordt voorgesteld? En slaagt Wim erin een informatief en begeesterend portret van deze onderbelichte beroepsgroep te schetsen? “Lybaert is een van de weinige bekende koppen die echt luistert naar wie voor hem zit.”
 1. LIVE. JEZ!-feestweek wordt afgetrapt in Brugge met optredens van onder meer The Starlings, Coely én Dimitri Vegas & MATTN
  Play
  Muziek

  LIVE. JEZ!-feest­week wordt afgetrapt in Brugge met optredens van onder meer The Starlings, Coely én Dimitri Vegas & MATTN

  Eindelijk is het zover. De JEZ!-feestweek is gestart en dat wordt gevierd met een vijf dagen durend feest, boordevol optredens. Qmusic maakt de hele week live radio vanop het dek van de JEZ!-boot, die aanmeert in vijf steden. Als eerste aan de beurt: Brugge. De West-Vlaamse hoofdstad maakt zich klaar voor spetterende optredens van The Starlings, Coely, Henry PFR, Dimitri Vegas & MATTN én Team DAMP. Laat dat feestje maar beginnen! Kan je er helaas niet bij zijn? Geniet dan hier mee dankzij onze livestream.
 1. Orlando Bloom ontmoet president Zelensky in Oekraïne: “Vreselijk om angst in ogen van kinderen te zien”
  Play
  Celebrities

  Orlando Bloom ontmoet president Zelensky in Oekraïne: “Vreselijk om angst in ogen van kinderen te zien”

  Orlando Bloom reisde het afgelopen weekend naar Oekraïne en had er een ontmoeting met president Volodymr Zelensky. De ‘Pirates of the Caribbean’-acteur is in het door oorlog geteisterde land als ‘Goodwill ambassador’ van UNICEF om hulp op te zetten voor weeskinderen. Hij haalde de loftrompet boven voor Zelensky: “Het is bijzonder om te zien hoe jij dit land en de bevolking staande houdt.” Bloom is zwaar onder de indruk van zijn ontmoetingen met kinderen die de oorlog moeten doorstaan: “Het is vreselijk om zoveel angst in hun ogen te zien. De kracht van het Oekraïens volk is indrukwekkend.” De acteur stak de president nog een hart onder de riem met een boodschap die hij van zijn moeder moest doorgeven: “Het verlies van de oorlog zou het verlies van hoop zijn. Je móet dit winnen.”
 1. ‘Ontrouwe’ Adam Levine brengt hulde aan gezin tijdens concert: “Ze zijn alles wat belangrijk is voor mij”
  Play
  Celebrities

  ‘Ontrouwe’ Adam Levine brengt hulde aan gezin tijdens concert: “Ze zijn alles wat belangrijk is voor mij”

  Op zijn concert met Maroon 5 in Las Vegas neemt Adam Levine (44) plots de tijd om zijn vrouw en kinderen te bedanken. Nog niet zo lang geleden werd hij namelijk openlijk beschuldigd van overspel. Al heeft dat duidelijk geen roet in het eten gegooid bij het koppel, want zijn vrouw Behati Prinsloo blijft hem na al die tijd nog steeds trouw. De twee hebben samen drie kinderen, waar Levine zich nu volop op wil focussen. “Vroeger deed ik dit voor mezelf, nu doe ik dit voor hen. Ik hou van jullie”, aldus de zanger. Na zijn hulde brengt hij zijn populaire hit ‘She Will Be Loved’.
 2. Opvallend: zowel prins Harry als Elton John trekken persoonlijk naar de rechtbank voor privacyzaak
  Royalty

  Opvallend: zowel prins Harry als Elton John trekken persoon­lijk naar de rechtbank voor privacy­zaak

  In Londen ging vandaag een rechtszaak tegen Associated Newspapers van start. Verschillende beroemdheden, zoals prins Harry (38), Elizabeth Hurley (57) en Elton John (76), spanden die aan. Ze beweren dat de uitgever van onder meer de Britse krant ‘The Daily Mail’ hun telefoon heeft afgetapt en zo hun privacy heeft geschonden. Opvallend: zowel Harry als Elton John waren persoonlijk aanwezig tijdens de hoorzitting, terwijl ze daar voorlopig nog weinig te zoeken hebben. Een duidelijk teken van het belang dat ze aan de zaak hechten.

THE MASKED SINGER

OSCARS 2023

 1. Van sleeën met zoontje London tot knallende dj-sets: dit was Tomorrowland Winter door de ogen van Dimitri Vegas en Anouk Matton
  Play
  BV

  Van sleeën met zoontje London tot knallende dj-sets: dit was Tomorrow­land Winter door de ogen van Dimitri Vegas en Anouk Matton

  Dat Tomorrowland Winter op Alpe d’Huez een groot succes was, is intussen wel duidelijk. Dat kon ook niet anders met knallende dj-sets vanaf de middag. Eén duo kon daar natuurlijk niet bij ontbreken: Dimitri Vegas en Like Mike zorgden verschillende keren voor een groot feest. Maar ook Anouk Matton amuseerde zich te pletter. Samen met zoontje London is te zien hoe het gezinnetje tijd maakt voor wat qualitytime vanop een slee met zeven honden.
 1. Advocaat van ‘Marvel’-acteur Jonathan Majors over arrestatie voor wurging en mishandeling: “Hij is zelf het slachtoffer”
  CELEBRITIES

  Advocaat van ‘Mar­vel’-ac­teur Jonathan Majors over arrestatie voor wurging en mishande­ling: “Hij is zelf het slachtof­fer”

  Jonathan Majors (33), vooral bekend van ‘Creed III’ en verschillende ‘Marvel’-films, is zaterdagavond in New York gearresteerd voor wurging, mishandeling en intimidatie. Hij zou betrokken zijn bij een huiselijke ruzie, waarbij een 30-jarige vrouw lichtgewond raakte. Priya Chaudhry, de advocaat van de Amerikaanse acteur, beweert echter dat hij het slachtoffer is van het incident. “We verwachten dat alle aanklachten spoedig zullen worden ingetrokken.”