1. Koningin Máxima geeft erg persoonlijk verjaardagsinterview: “Die reis naar Griekenland? Het mocht, maar het was niet solidair”
  Play
  Royalty

  Koningin Máxima geeft erg persoon­lijk verjaar­dags­in­ter­view: “Die reis naar Grieken­land? Het mocht, maar het was niet solidair”

  Vandaag mocht de Nederlandse koningin Máxima vijftig kaarsjes uitblazen. Het ideale moment voor presentator Matthijs van Nieuwkerk (60) om de koningin te interviewen. Het resultaat is een openhartige babbel over het leven, de liefde en het werk. Ook de zelfmoord van Máxima’s jongere zusje kwam aan bod. “Als ik aan haar denk is dat met een hele grote glimlach. Dat heeft even tijd gekost.”
 1. Staf Coppens maakt zijn debuut op het ijs maar dat loopt minder vlot dan verwacht
  Play
  Camping Coppens

  Staf Coppens maakt zijn debuut op het ijs maar dat loopt minder vlot dan verwacht

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"

 1. Angst voor corona stijgt bij Songfestival-deelnemers: “We zijn alert en voorzichtig, maar het kan iedereen overkomen”
  Eurovisiesongfestival

  Angst voor corona stijgt bij Songfesti­val-deelnemers: “We zijn alert en voorzich­tig, maar het kan iedereen overkomen”

  Vorige week raakte dat er onder de Eurovisiesongfestival-deelnemers van Polen en IJsland coronabesmettingen zijn vastgesteld. Daardoor steeg de angst bij de andere deelnemers op besmetting ook. “Ik vind dat alarmerend”, vertelde Alex Callier (48) van Hooverphonic aan het ANP. Ook de deelnemers van Malta en Roemenië bleven ook in quarantaine in afwachting van hun coronatesten, maar drie van de vier landen kregen alvast goed nieuws te horen.

Eurovisie­song­fes­ti­val 2021

 1. Nog 2 dagen tot het Songfestival. Vintage shirts en Belgische mode: zo verscheen Hooverphonic op de turquoise loper
  Songfestival
  4

  Nog 2 dagen tot het Songfesti­val. Vintage shirts en Belgische mode: zo verscheen Hooverpho­nic op de turquoise loper

  16 mei
 2. Al vier delegaties niet aanwezig op de turquoise loper van het Songfestival
  Songfestival

  Al vier delegaties niet aanwezig op de turquoise loper van het Songfesti­val

  16 mei
 1. Nog 2 dagen tot het Songfestival. Vintage shirts en Belgische mode: zo verscheen Hooverphonic op de turquoise loper
  Songfestival
  4

  Nog 2 dagen tot het Songfesti­val. Vintage shirts en Belgische mode: zo verscheen Hooverpho­nic op de turquoise loper

  We hebben meer dan een jaar moeten wachten op het Songfestival, en dat was er ook aan te merken op de turquoise loper die vandaag werd uitgerold in de haven van Rotterdam. Verschillende artiesten haalden doelbewust hun meest opvallende outfit uit de kast. Onze Belgische inzending Hooverphonic hield het dankzij stylist Tom Eerebout classy en cool. “Het moest perfect zijn. De zoektocht naar de juiste t-shirts alleen al nam maanden in beslag”
 2. Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Showbizz-verhalen van de dag.

  Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Show­bizz-verhalen van de dag.

  Sinds kort kan je elke dag de leukste Showbizz verhalen terugvinden als ‘Stories’ in de HLN-app. Wie Snapchat, Tik-Tok of Instagram gebruikt, is al vertrouwd met het concept ‘Stories’. Je kan dit het best vergelijken met het ‘bladeren’ door een magzine, maar dan digitaal. Leun dus even achterover en ontdek vandaag nog de nieuwste Showbizz Stories via het kanaal Showbizz in de HLN-app.