1. 24 jaar na origineel herneemt Neve Campbell rol in iconische horrorhit: “‘Scream’-fans lijken wel sekteleden”
  PREMIUM
  Celebrities

  24 jaar na origineel herneemt Neve Campbell rol in iconische horrorhit: “‘Scream’-fans lijken wel sekteleden”

  Neve Campbell (47) verdween negen jaar van het witte doek om tijd te nemen voor haar gezin. Na een aantal kleinere televisieseries vond ze dat het terug tijd was voor een groot project: de Canadese actrice schittert in de Disneyfilm ‘Clouds’. Daarbovenop staat ze op het punt te vertrekken voor de opnames van de satirische horrorfilm ‘Scream 5’, het vijfde deel van de ongelooflijk succesvolle ‘Scream’-filmreeks. Ze stapt opnieuw in de schoenen van de enige echte Sidney Prescott: “Naast mijn rol in ‘Clouds’, zit Sidney constant in mijn hoofd”, vertelde Campbell ons via Zoom.
 1. Door corona genoot Thomas Vanderveken van een extra lang vaderschapsverlof, maar... “Ik krijg soms het gevoel dat ik nooit eens vijf minuten voor mezelf heb”
  PREMIUM
  Showbizz

  Door corona genoot Thomas Vanderve­ken van een extra lang vader­schaps­ver­lof, maar... “Ik krijg soms het gevoel dat ik nooit eens vijf minuten voor mezelf heb”

  “Vrouwen moeten de dag na hun bevalling al meteen bezoek ontvangen en borstvoeding geven en weer knap en mager zijn. Dat gáát gewoon niet”, zegt Thomas Vanderveken (39). De presentator, die samen met Véronique Leysen (34) twee zoontjes heeft - Otto (3,5) en Isaï (8 maanden) -, neemt zijn vaderrol zéér ter harte. Al is hij blij dat hij nu weer voluit voor zijn tv-werk kan gaan.
 1. Hollywood keert zich massaal tegen Trump: ook Jennifer Aniston roept fans op om voor Biden te stemmen
  PREMIUM
  Celebrities

  Hollywood keert zich massaal tegen Trump: ook Jennifer Aniston roept fans op om voor Biden te stemmen

  Net als vele andere Amerikaanse sterren steunt actrice Jennifer Aniston (51) de Democratische presidentskandidaat Joe Biden (77) en zijn ‘running mate’ Kamala Harris (56). Op Instagram liet Jennifer aan haar 35 miljoen volgers weten dat ze haar stem al heeft uitgebracht. Hollywoodsterren die z'n tegenstander Donald Trump (74) steunen, zijn intussen een rariteit geworden.
 2. Voormalig Clouseau-lid en manager Bob Savenberg verloor twintig jaar geleden zijn vader: “Pas nu ben ik die klap helemaal te boven”
  PREMIUM
  Showbizz

  Voormalig Clouseau-lid en manager Bob Savenberg verloor twintig jaar geleden zijn vader: “Pas nu ben ik die klap helemaal te boven”

  “Je was een rockster”, lachte zijn dochter Jade (13) hem toe, nadat ze tijdens de lockdown een video zag van haar vader ten tijde van Clouseau. Gelijk heeft ze, want Bob Savenberg (58) werd destijds samen met Koen en Kris Wauters bij elk optreden door gillende meisjes opgewacht. Intussen maakt Bob al lang geen deel meer uit van de succesformatie. Toch bleef hij – met succes – werkzaam in het muziekwereldje. Weliswaar achter de schermen én met de moeilijke hindernissen die zijn pad kruisten. Nu staat Bob opnieuw aan de vooravond van een carrièreswitch: hij maakt een comeback als artiest.
 1. Meer dan 9.000 mensen kochten ticket voor online theater van James Cooke: “Een opsteker voor ons personeel na zes maanden zonder inkomsten”
  PREMIUM
  Showbizz

  Meer dan 9.000 mensen kochten ticket voor online theater van James Cooke: “Een opsteker voor ons personeel na zes maanden zonder inkomsten”

  De test is geslaagd. Meer dan 9.000 mensen kochten een ticket voor de onlineversie van James Cooke (35) zijn bekende ‘Assisen’-theaterreeks. Genoeg voor zijn productiehuis om uit de kosten te geraken én opnieuw te investeren in een vervolg - in de kerstperiode start een tweede online assisenverhaal. “Een opsteker na zes maanden zonder inkomsten.”

Delphine van Sak­sen-Co­burg

 1. “Ze hadden allebei gebrek aan vaderliefde, dat schept een band”. Experts reconstrueren hoe unieke ontmoeting tot stand kwam
  PREMIUM

  “Ze hadden allebei gebrek aan vaderlief­de, dat schept een band”. Experts reconstrue­ren hoe unieke ontmoeting tot stand kwam

  16 oktober
 2. Royaltywatcher Mario Danneels over bijzondere ontmoeting tussen koning Filip en Delphine: “Zeker voor Paola zal dit een harde dobber zijn” Royalty

  Royaltywat­cher Mario Danneels over bijzondere ontmoeting tussen koning Filip en Delphine: “Zeker voor Paola zal dit een harde dobber zijn”

  15 oktober
 1. Aap moet identiteit prijsgeven: alle optredens - én hints - van ‘The Masked Singer’ aflevering 6
  TV

  Aap moet identiteit prijsgeven: alle optredens - én hints - van ‘The Masked Singer’ aflevering 6

  Een nieuwe vrijdag, een nieuwe ‘The Masked Singer’. Ook tijdens de zesde show zetten Jens Dendoncker (30), Julie Van den Steen (28) en Karen Damen (45) hun speurtocht naar de bekende gezichten achter de maskers onverminderd verder. Ze kregen deze keer de hulp van gastspeurder Vincent Banić (32), al moest er ook weer afscheid worden genomen van een deelnemer. Deze keer werd Aap naar huis gestuurd, maar wie zat er nu eigenlijk verstopt achter het masker?
 1. Waarom de toespraak van koning Willem-Alexander en Máxima zoveel reactie uitlokt in Thailand
  Play
  Royalty

  Waarom de toespraak van koning Wil­lem-Alexan­der en Máxima zoveel reactie uitlokt in Thailand

  De videoboodschap waarin koning Willem-Alexander (53) zegt ‘spijt’ te hebben van zijn herfstvakantie in Griekenland lokt heel wat reactie uit in Thailand. Op sociale media wordt de Nederlandse vorst vergeleken met de eigen Thaise koning Vajiralongkorn (68), die dit jaar al 277 dagen ‘op vakantie’ was en amper 19 dagen in eigen land. De omstreden Thaise koning spendeert quasi al zijn tijd in een luxehotel in Duitsland, waar hij omringd wordt door tientallen minnaressen.
 1. Niels Destadsbader stelt concertenreeks noodgedwongen uit: “We moeten gewoon de experts volgen”
  Showbizz

  Niels Destadsba­der stelt concerten­reeks noodgedwon­gen uit: “We moeten gewoon de experts volgen”

  Zo’n twee weken geleden kondigde Niels Destadsbader een reeks concerten aan in de Gentse Ghelamco Arena. Destadsbader zou in november maar liefst twaalf keer ‘het dak eraf’ spelen. Iets waar niet alleen hijzelf, maar duidelijk ook zijn publiek erg op uit was: in een mum van tijd waren alle shows uitverkocht. Jammer genoeg ziet hij zich nu genoodzaakt om alles uit te stellen naar april 2021. Al wil Niels benadrukken dat hij akkoord gaat met de virologen en de maatregelen opvolgt.
 2. Sylver lost nieuwe single en blikt terug op twintig jaar carrière: “Die stalker in Rusland stond op een dag zelfs in mijn kleedkamer”
  Muziek

  Sylver lost nieuwe single en blikt terug op twintig jaar carrière: “Die stalker in Rusland stond op een dag zelfs in mijn kleedkamer”

  Ze zouden slechts eenmalig een single uitbrengen, maar twee decennia later draait danceformatie Sylver nog steeds op volle toeren. Om hun door corona verpeste feestjaar toch niet in stilte te laten voorbijgaan, lost de groep vandaag met de R.E.M-cover ‘Losing my religion’ hun nieuwe single en blikken ze terug op twintig waanzinnige jaren. “Als je vroeger groupies zag, was Wout nooit veraf”