1. Gert & James vervoegen affiche, 28.000 liter bier staat koud: Moose Bar XXL is er klaar voor
  Muziek

  Gert & James vervoegen affiche, 28.000 liter bier staat koud: Moose Bar XXL is er klaar voor

  Zoon Viktor was al van de partij, in dj-duo met Kobe Ilsen, en nu vervoegt vaderlief Gert Verhulst òòk de affiche met James Cooke. Zij, De Romeo’s, Get Ready: dat er potverdorie stevig gefeest zal worden op de Moose Bar XXL dit weekend in 't Sportpaleis. In de frigo staat al 28.000 liter bier koud, en van de 20.000 tickets zijn er nog slechts enkele beschikbaar. Win er hieronder vijf!

HARRY & MEGHAN

 1. Na 10 talentenjachten wereldwijd waagt Papi Flex nu ook zijn kans in Belgium’s Got Talent: “Internationaal al heel bekend, nu wil ik dat het land waar ik zo warm ontvangen ben me leert kennen”
  PREMIUM
  Ardooie

  Na 10 talenten­jach­ten wereldwijd waagt Papi Flex nu ook zijn kans in Belgium’s Got Talent: “Internati­o­naal al heel bekend, nu wil ik dat het land waar ik zo warm ontvangen ben me leert kennen”

  Kemo Keita, beter bekend onder zijn artiestennaam Papi Flex, is geen onbekende in het wereldje van de talentenjachten. De voorbije jaren was de Guinese Ardooienaar die zijn lichaam in de meest onnatuurlijke poses weet te plooien wereldwijd een ware sensatie. Vrijdag toont hij zijn kunnen voor het eerst op de Belgische televisie tijdens Belgium’s Got Talent.
 1. Bekijk hier de trailer van de explosieve Britney Spears-documentaire: “Ik wil gewoon mijn leven terug”
  Play
  Celebrities

  Bekijk hier de trailer van de explosieve Britney Spe­ars-documentai­re: “Ik wil gewoon mijn leven terug”

  Netflix heeft de volledige trailer gelost van de explosieve Britney Spears-documentaire. In de eerste beelden van ‘Britney vs. Spears’ horen we onder meer hoe de zangeres vertelt dat ze haar leven terug wilt. “Ik heb dezelfde rechten als iedereen.” Britney (39) is niet blij met de nieuwe documentaire. “Dit is weer een ongeautoriseerde documentaire waar ze geen goedkeuring voor heeft gegeven”, aldus de insider.