1. Nu Nicole achteruit gaat, kan Hugo haar niet meer alleen laten: “We moéten genieten, nu het nog kan”
  Play
  Showbits
  7

  Nu Nicole achteruit gaat, kan Hugo haar niet meer alleen laten: “We moéten genieten, nu het nog kan”

  In Theater Elckerlyc in Antwerpen gaat ‘Het Spook van de Operette’ in première. Met in één van de hoofdrollen Hugo, de ene helft van het liefste showbizzkoppel van Vlaanderen: Nicole en Hugo. Het zijn zware tijden voor hen, nu Nicole opnieuw ziek is. Ze lijdt aan Alzheimer en herstelt van kanker. Maar de twee zijn onafscheidelijk en dus is Nicole ook bij elke repetitie present. Het is op zo’n moment dat Jarne het koppel kan strikken voor een mooi gesprek. “Nicole mag niet meer alleen thuis blijven. Ik zou anders te ongerust zijn. Maar we zijn dat ook zo gewoon, we zijn tenslotte al 50 jaar samen”, vertelt Hugo. Over de wensen die nog op hun bucketlist staan, vertellen ze in een nieuwe Showbits.
 1. Deelnemen terwijl je moet vechten tegen kanker: dat verdient een staande ovatie in ‘De Allerslimste Mens’
  Play
  TV
  3

  Deelnemen terwijl je moet vechten tegen kanker: dat verdient een staande ovatie in ‘De Allerslim­ste Mens’

  Strijdend ten onder gaan. Dat deed Liesbeth Van Impe bij haar vierde deelname aan ‘De Allerslimste Mens’. Ze verloor in de finale, weliswaar na een zeer spannend slot, van Bart Cannaerts. Waarna Liesbeth Van Impe en Erik Van Looy bekend maakten dat de hoofdredacteur al een tijdje opnieuw vecht tegen kanker. Van Impe, die zeker is van een finaleplaats, eindigde strijdvaardig. “Ik kom terug. Ik kom in bloedvorm terug.” Het leverde haar een ovatie op.
 2. Filip en Mathilde zijn in Duitsland en hebben mee: hun eigen auto, tolk én zelfs een vulpen
  Royalty
  1

  Filip en Mathilde zijn in Duitsland en hebben mee: hun eigen auto, tolk én zelfs een vulpen

  Koning Filip (62) en koningin Mathilde (49) zijn op een driedaagse werkreis in de Duitse deelstaat Rijnland-Palts. Ze bezoeken in Mainz, Ludwigshafen en Koblenz verschillende bedrijven, een museum en zelfs een wijngaard. Wij schaduwen onze royals en nemen u mee achter de schermen van deze koninklijke reis: Filip en Mathilde gaan naar Duitsland en nemen véél meer met zich mee dan u denkt.
 1. Sam Gooris doet hilarische onthulling in ‘Beste kijkers’: “Ik heb Jean-Marie ooit gekust in mijn slaap”
  Play
  BV
  3

  Sam Gooris doet hilarische onthulling in ‘Beste kijkers’: “Ik heb Jean-Ma­rie ooit gekust in mijn slaap”

  “Ik heb ooit in mijn slaap mijn schoonvader (Jean-Marie Pfaff, red.) gekust”, vertelt Sam Gooris in ‘Beste kijkers’. Het verhaal dateert van enkele jaren terug: “We woonden toen nog bij mijn schoonouders thuis. En nadat ik een nacht de bloemen had buitengezet, wou ik ‘s morgens mijn dochtertje - dat in de kamer lag bij mijn schoonouders - nog een zoentje en een knuffel komen geven.” Hij vervolgde: “Maar toen ben ik in slaap gevallen bij hen in bed. Mijn schoonmoeder is opgestaan, maar ik lag nog bij Jean-Marie. Ik heb toen in mijn slaap mijn schoonvader vastgepakt en een kus gegeven.” Maar daar bleef het niet bij: “Het ergste was nog dat zij destijds sliepen onder een vliegennet. Dus toen Jean-Marie wakker werd en me wegduwde, geraakte ik niet eens uit het bed, want ik zat vast in dat net”, lacht Gooris. De dag erna dacht Sam dat hij het allemaal gedroomd had. Maar niets was minder waar.
 1. Gigi Hadid woedend op Kanye ‘Ye’ West na online bespottingen: “Je bent een pestkop én een grap”
  Celebrities

  Gigi Hadid woedend op Kanye ‘Ye’ West na online bespottin­gen: “Je bent een pestkop én een grap”

  De ‘White Lives Matter’-stunt van Kanye ‘Ye’ West (45) viel bij heel wat mensen in slechte aarde, alsook bij modestyliste Gabriella Karefa-Johnson. Zij uitte haar mening op Instagram en daar was Ye niet mee gediend. Hij maakte meteen spottende opmerkingen, met alle gevolgen van dien. Topmodel Gigi Hadid (27) springt voor haar in de bres en zet de rapper op zijn plek. “Je zou willen dat je een percentage van haar intelligentie had”, klinkt het.
 2. 'Oops … I Did It Again'? Britney Spears neemt opnieuw afscheid van haar lange lokken
  Play
  Celebrities
  6

  Britney Spears neemt topless afscheid van lange blonde lokken

  Britney Spears (40) heeft opnieuw de schaar in haar lange blonde lokken gezet. De zangeres deelt haar nieuwe kapsel met een video op Instagram, waarin ze - hoe kan het ook anders - opnieuw topless poseert. Vijftien jaar nadat de zangeres tijdens een breakdown helemaal kaal ging, heeft ze opnieuw een bezoekje aan de kapper gebracht. Al is het deze keer niet zo extreem als in 2007 en ziet het ernaar uit dat ze voor een kapsel tot schouderlengte is gegaan.
 3. Veel kritiek op zevende aflevering van ‘House of the Dragon’: “Ik kon er niets van zien”
  TV

  Veel kritiek op zevende aflevering van ‘House of the Dragon’: “Ik kon er niets van zien”

  Als je de zevende aflevering van ‘House of the Dragon’ bekeken hebt, is er een grote kans dat je niks kon zien van wat er zich eigenlijk in afspeelde. De aflevering was namelijk zo donker van kleur, dat kijkers met moeite de gezichten van hun favoriete personages konden herkennen. De donkere aflevering zou naar verluidt een bewuste keuze geweest zijn van de makers, al is menig Twitteraar het duidelijk niet met die beslissing eens.
 1. Alec Baldwin en familie van overleden Halyna Hutchins treffen schikking in rechtszaak rond ‘Rust’-incident
  Play
  Celebrities

  Alec Baldwin en familie van overleden Halyna Hutchins treffen schikking in rechtszaak rond ‘Rust’-incident

  Alec Baldwin (64) en de familieleden van de overleden cinematograaf Halyna Hutchins zijn tot een akkoord gekomen in de rechtszaak rond het dodelijk ongeval op de filmset van ‘Rust’. Dat nieuws raakte op woensdag bekend. De Amerikaanse acteur schoot Hutchins per ongeluk dood op de set van de western. De productie van de prent zou nu in januari 2023 hervat worden.
 2. Willy Sommers verraste Laura Tesoro met fles champagne aan boord van een vliegtuig: “Ik vond dat echt keilief!”
  Play
  BV

  Willy Sommers verraste Laura Tesoro met fles champagne aan boord van een vliegtuig: “Ik vond dat echt keilief!”

  In ‘Beste kijkers’ vraagt Nathalie Meskens aan Sam Gooris, Laura Tesoro en Jens Dendoncker naar straffe vliegtuigverhalen, waarop Tesoro zich een leuk verhaal herinnert. Zo zou Willy Sommers haar verrast hebben met een fles champagne aan boord van een vliegtuig, toen ze tussenin de opnames van ‘Tien om te zien’ op reis ging naar Spanje. “We kregen toen een mandje met daarbij een kaartje van Willy en zijn familie die ons een fijne vakantie toewensten”, vertelt Laura. Ze vervolgt: “Het was wel een héél vroege vlucht, dus we zaten daar toen al met champagne. Maar dat was top! Ik vond dat keilief.”

Queen Elizabeth II overleden

 1. Slachtoffer van Jimmy Savile openhartig over gruwelijk misbruik: “Geen ontsnappen aan. Ik ben jouw eigenaar”
  Celebrities
  1

  Slachtof­fer van Jimmy Savile openhartig over gruwelijk misbruik: “Geen ontsnappen aan. Ik ben jouw eigenaar”

  In de jaren 60 was hij een van de populairste dj’s van Groot-Brittannië. Een man met aanzien en heel wat banden in de hogere kringen. Maar toen hij in 2011 op 84-jarige leeftijd stierf, werd hij ontmaskerd als monsterlijke pedofiel die meer dan 500 slachtoffers maakte. Nu, meer dan tien jaar later, getuigt één van zijn slachtoffers voor het eerst sinds zijn ontmaskering. Haar verhaal vertelde ze aan ‘Mirror’.
 2. ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt
  TV
  2

  ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt

  ‘Monster: The Jeffrey Dahmer Story’ wordt gruwelijk goed bekeken op Netflix. De controversiële tiendelige reeks over de Amerikaanse lustmoordenaar/kannibaal die tussen 1978 en 1991 zeventien jongens en jonge mannen om het leven bracht, kende volgens de streamingzender het beste debuut ooit én krijgt deze week een toemaatje in de vorm van een driedelige docu. Dat true crime vermengd met tv-drama massaal veel belangstelling lokt, is een fenomeen waar veel verdeeldheid rond bestaat. Maar indien het primitieve, instinctieve deel van uw psyche hongerig blijft naar meer, dan zijn er genoeg seriemoordenaarverhalen om de rest van het jaar mee op te vullen.
 3. Netflix-serie ‘The Crown’ wanhopig op zoek naar (jonge) prins Harry: alle inschrijvingen welkom
  TV

  Net­flix-se­rie ‘The Crown’ wanhopig op zoek naar (jonge) prins Harry: alle inschrij­vin­gen welkom

  Het wachten is bijna voorbij. Vanaf 9 november verschijnt het vijfde seizoen van de populaire serie ‘The Crown’ op Netflix. Er komt ook nog een zesde seizoen aan, waarin onder meer de rollen van prins William en prins Harry erg belangrijk zijn. Maar voor die laatste is nog altijd geen geschikte acteur gevonden. Altijd al gedroomd van een acteercarrière? Liefhebbers kunnen een poging wagen en zich inschrijven via de officiële castingsite.
 1. Moeder Britney Spears verontschuldigt zich en smeekt voor vergiffenis: “Deblokkeer me alsjeblieft”
  Celebrities

  Moeder Britney Spears veront­schul­digt zich en smeekt voor vergiffe­nis: “Deblokkeer me alsje­blieft”

  Britney Spears (40) gebruikt Instagram graag als uitlaatklep. Ze deelt geregeld video’s en berichten waarin ze al haar zorgen en gedachten van zich afschrijft. Afgelopen zaterdag was dit niet anders, maar deze keer richtte ze zich tot haar familie. “Een oprechte verontschuldiging zou me kunnen helpen om alles af te sluiten”, schreef ze. Haar moeder Lynne Spears (67) aarzelde geen moment en reageerde meteen.
 1. Op de eerste rij met Janet Jackson: prinses Charlene van Monaco duikt op tijdens Paris Fashion Week
  Play
  Royalty

  Op de eerste rij met Janet Jackson: prinses Charlene van Monaco duikt op tijdens Paris Fashion Week

  Prinses Charlene (44) was lange tijd van het toneel verdwenen, maar de laatste weken schittert ze weer als vanouds. Deze week bracht ze een verrassingsbezoek aan de modeweek in Parijs, haar eerste uitje naar de Franse hoofdstad in vier jaar tijd. Charlene ging onder meer kijken naar de show van het Zwitserse modelabel Akris en ook bij Louis Vuitton zat ze op de eerste rij. De prinses werd er omringd door goed gezelschap: onder andere zangeres Janet Jackson en acteur Jaden Smith zaten op dezelfde rij. “Fijn om weer in Parijs te zijn”, schreef Charlene op Instagram.
 1. Coco Jr. kondigt comeback van The Dinky Toys aan: “Tijdens de repetitie meteen weer vonken en vuur”
  Play
  Showbits
  3

  Coco Jr. kondigt comeback van The Dinky Toys aan: “Tijdens de repetitie meteen weer vonken en vuur”

  Zoek alvast een bandana voor volgende zomer, want The Dinky Toys kondigen een grote comeback aan, 30 jaar nu hun eerste successen. “De ‘goesting’ is er weer. Eigenlijk waren we aan het repeteren voor een eenmalig optreden op het 100% Retro Festival, maar dat is zoals bekend niet doorgegaan. Het wordt een reünie met de meeste originele bandleden. In totaal gaan we met een 12-tal muzikanten op het podium staan. Ambiance verzekerd dus”, vertelt zanger Coco Jr.
 2. Angelina Jolie doet boekje open over ruzie op privéjet: “Brad Pitt greep één van de kinderen bij de keel en sloeg de ander in het gezicht”
  Play
  CELEBRITIES

  Angelina Jolie doet boekje open over ruzie op privéjet: “Brad Pitt greep één van de kinderen bij de keel en sloeg de ander in het gezicht”

  De vechtscheiding tussen Angelina Jolie (47) en Bad Pitt (58) laait opnieuw op. De ‘Maleficent’-actrice beweert dat haar ex-man niet alleen haar, maar ook hun kinderen mishandelde tijdens de beruchte vlucht in 2016. De vermeende mishandeling kwam aan bod in de rechtszaak die loopt over hun gezamenlijke Franse wijngaard Chateau Miraval, die ze kochten in 2008. “Onze kinderen zijn getraumatiseerd”, aldus Jolie, die naar eigen zeggen ook zelf door haar ex bij de haren werd gegrepen.