"Omwille van technische problemen kunnen we momenteel geen e-mails beantwoorden. We hopen dit zo snel mogelijk op te lossen en willen u intussen vragen ons op een later moment te contacteren. Heeft u ons reeds een e-mail gestuurd, kan een antwoord langer op zich laten wachten. Onze excuses voor het ongemak." 

Wens je abonnee te worden?

Leuk dat je overweegt om abonnee van Het Laatste Nieuws te worden! Voor een overzicht van onze lopende aanbiedingen kan je surfen naar onze abonnementspagina. Daar kan je intekenen op de gewenste formule. 

Toch nog vragen? Vul onderstaand contactformulier in of bel ons op het nummer 02/454.25.90 en kies in het keuzemenu voor optie 4.

Ben je bestaande abonnee?

Indien je bestaande abonnee bent, kan je onder bepaalde voorwaarden intekenen op één van onze lopende aanbiedingen. De voorwaarden zijn de volgende:

  • Je huidig abonnement loopt nog maximum 6 maanden
  • Je verlengt voor de duur van het promotieabonnement (12, 24 of 36 maanden)

Indien je aan deze voorwaarden voldoet, kan je surfen naar onze abonnementspagina. Daar vind je een overzicht van al onze lopende aanbiedingen. Je kan vervolgens intekenen op de gewenste formule. Wij zorgen ervoor dat deze nieuwe formule mooi aansluit op je huidige formule.

Weet je niet zeker of je aan deze voorwaarden voldoet? Vul onderstaand contactformulier in of bel ons op het nummer 02/454.25.90 en kies in het keuzemenu voor optie 4.

Nieuw abonnement abo Abonnement bestaande abonnee abonnee Nieuwe abonnee intekenen bestellen

Contactformulier abonnement aanvragen

Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: gif jpg jpeg png pdf doc.
Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: gif jpg jpeg png pdf doc.
CAPTCHA
Controleren of u een robot bent.