NINA gaat er even tussenuit tijdens de zomer. Vanaf zaterdag 29 augustus zit het magazine NINA opnieuw als weekendbijlage bij Het Laatste Nieuws.

Wat zijn de garantievoorwaarden?

Op elektronische toestellen heb je een garantie van 2 jaar. Bij het toestel wordt steeds een garantiebrief geleverd, hou deze zorgvuldig bij.

Ben je de garantiebrief kwijt?

Indien je de garantiebrief kwijt bent, kan je deze brief via onderstaand contactformulier opnieuw aanvragen. 

garantie garantievoorwaarden garantie toestel garantiebrief

Veelgestelde vragen

De standaard levertermijn is maximum 8 weken na ontvangst van de eerste betaling. De betaling is bijgevolg nodig om het geschenk te kunnen ontvangen.

Standaard wordt het geschenk geleverd onder de vorm van een postpakket. Afhankelijk van de promotie kan het geschenk echter ook geleverd worden door een andere partner of koerierdienst. Hoe het geschenk geleverd wordt, wordt bij intekening van het abonnement meegegeven.

Na ontvangst van de betaling, brengen we de betrokken leverancier op de hoogte. Zij nemen vervolgens contact op met Bpost om je cadeau te versturen. Deze betaling is bijgevolg nodig om je cadeau te kunnen versturen.

Tot slot houden we ook rekening met de voorraad. Is er een ruime voorraad aanwezig? Dan krijg je je geschenk binnen 2 à 3 weken. Kent de actie een groot succes? Dan kan de levertermijn oplopen tot maximum 8 weken.

Met een maximum levertermijn van 8 weken kunnen we verzekeren dat elke abonnee binnen deze termijn zijn of haar geschenk zal ontvangen. 

Zijn de 8 weken al verstreken en heb je het geschenk nog steeds niet ontvangen? Meld het ons. We kijken dan graag de status van jouw geschenk na.

Indien je niet thuis was bij de levering, laat de postbode een briefje achter met de boodschap dat hij is langs geweest. Je kan dan kiezen voor een tweede levering of je kan het pakket samen met het briefje afhalen bij je postkantoor. Het pakket blijft daar tot twee weken liggen. Nadien wordt het terug naar ons verstuurd.

Op elektronische toestellen heb je een garantie van 2 jaar. Bij het toestel wordt steeds een garantiebrief geleverd, hou deze dus zorgvuldig bij.

Indien je een abonnement bent aangegaan waarbij je een geschenk met meerprijs zal ontvangen, wordt de meerprijs van dit geschenk bijgerekend bij de eerste betaling. Bij de eerste betaling van jouw abonnement zal je dus altijd meer betalen. Je zal dan het bedrag voor de kranten betalen + de meerprijs van het geschenk. In geval van domiciliëring of terugkerende betaling via kredietkaart, zal de meerprijs er automatisch bijgerekend worden. In geval van overschrijving is dit ook het geval. Dit zal ook duidelijk op de bevestigingsbrief staan die je na inschrijving op het abonnement zal ontvangen.

Contactformulier cadeau

Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: gif jpg jpeg png pdf doc.
Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: gif jpg jpeg png pdf doc.