"Omwille van technische problemen kunnen we momenteel geen e-mails beantwoorden. We hopen dit zo snel mogelijk op te lossen en willen u intussen vragen ons op een later moment te contacteren. Heeft u ons reeds een e-mail gestuurd, kan een antwoord langer op zich laten wachten. Onze excuses voor het ongemak." 

Domiciliëring aanvragen of een wijziging in je rekeningnummer doorgeven?

Maak het jezelf gemakkelijk door te betalen via domiciliëring. Het geld gaat dan automatisch per maand of per 3 maanden van je rekening.

Het enige wat je moet doen is ons een ingevuld domiciliëringsmandaat bezorgen en wij regelen de rest. Je kan het ons bezorgen op volgende manieren:

  • Ingescand via onderstaand contactformulier
  • Per post naar Het Laatste Nieuws terugstuurbon, Postbus 221, 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe

Mijn betaling via domiciliëring is niet gelukt

Heb je gemerkt dat je betaling via domiciliëring om een bepaalde reden niet is gelukt? Dan zal je van ons een mail én brief ontvangen om de betaling manueel uit te voeren. Volg de instructies in de mail of mail en de domiciliëring wordt opnieuw opgestart.

Heb je zelf bij je bank je domiciliëring stopgezet voor je abonnement van Het Laatste Nieuws of één van de andere dagbladen of magazines van DPG Media? Vul dan onderstaand contactformulier zo volledig mogelijk in of bel ons op het nummer 02/454.25.90 en kies in het keuzemenu voor optie 1.

betaling betalen betalingen domiciliëring terugkerende betaling Abonnement rekeningnummer

Veelgestelde vragen

Als je intekent op een abonnement met als betaalwijze domiciliëring, dan geef je reeds jouw rekeningnummer en jouw akkoord door. Hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat je zo snel mogelijk de krant ontvangt en dat er reeds een betaling kan aangevraagd worden.

De brief die je ontvangen hebt, dient ter vervollediging van jouw abonnement. Het terugsturen van dit document is steeds vereist. Wij kunnen met dit document ook verifiëren of we het juiste rekeningnummer geregistreerd hebben. Je mag uiteraard gerust zijn dat er slechts één domiciliëring zal geactiveerd worden.

Als je intekent op een abonnement met als betaalwijze domiciliëring, dan geef je reeds jouw rekeningnummer en jouw akkoord door. Om ervoor te zorgen dat je zo snel mogelijk de krant ontvangt, sturen wij de aanvraag voor de domiciliëring op moment van intekening reeds door naar jouw bank. Hierdoor kunnen we snel een betaling aanvragen.

Ongeveer een week na intekening ontvang je dan alle nodige documenten. Het papier ter ondertekening mag je gewoon naar ons terugsturen: dit is ter vervollediging van jouw abonnement. 

Dit is ook voordelig wanneer je gekozen hebt voor een abonnement met een cadeau: de betaling wordt zo snel mogelijk aangevraagd waardoor het cadeau ook zo snel mogelijk kan geleverd worden. 

Het is niet mogelijk om de domiciliëring op een vaste datum van de maand af te houden. De betaaldatum is steeds afhankelijk van het aantal dagen in de maand, doorgegeven vakantieperiodes, feestdagen, ... .

Contactformulier domiciliëring

Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: gif jpg jpeg png pdf doc.
Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: gif jpg jpeg png pdf doc.
CAPTCHA
Controleren of u een robot bent.