Een overzicht van onze mobiele applicaties

We hebben een mooi aanbod van mobiele applicaties. Hieronder sommen we ze even op en geven we ook meteen de downloadlink mee.

Het Laatste Nieuws digitaal

Deze applicatie gebruik je om de digitale krant te lezen. Klik op de juiste knop om de applicatie te downloaden op:

               

Deze app is geheel gratis. Om de krant te kunnen lezen, moet je wel een abonnement hebben op Het Laatste Nieuws.

HLN.be

Dit is de mobiele nieuwsapp waar je makkelijk de nieuwsberichten van op onze site kan lezen. Via deze app blijf je op de hoogte van al het nieuws uit België en de rest van de wereld. Je kan deze applicatie downloaden op toestellen die draaien op:

       

Deze app is geheel gratis te downloaden.

Topics

De website van Topics is voortaan ook beschikbaar via een app! Verzamel hier al jouw favoriete Topics en blijf op de hoogte van jouw nieuws.

Je kan deze app downloaden op:

       

Deze app is geheel gratis. Om de artikels te kunnen lezen,  moet je wel een 6-daags abonnement hebben op Het Laatste Nieuws (compleet, weekend + digitaal of volledig digitaal abonnement). 

apps applicaties hln.be downloaden digitaal digitaal lezen digitale toegang mobiel iOS Android Windows

Veelgestelde vragen

Jouw abonneenummer is een 6- of 7-cijferige code en zal je terugvinden op de welkomstbrief of overschrijving die je ontvangen hebt na intekening of hernieuwing van het abonnement. Indien je betaalt via domiciliëring, zal je dit nummer ook terugvinden op je rekeninguittreksel. We raden je alvast aan om dit nummer ergens te noteren zodat je dit gemakkelijk kan opvragen. Het is nuttig bij elke verdere communicatie met onze klantendienst.

Om een profiel te maken, moet je volgende stappen volgen:

Stap 1: Surf naar www.hln.be/registreren

Stap 2: Vul je e-mailadres, een eigen gekozen wachtwoord (2 maal) en je gegevens in.

Stap 3: Klik op ‘Registreer’.

Stap 4: Je zal een mail ontvangen met een activatielink. Jouw profiel dient eerst geactiveerd te worden.

Dit alles wordt ook uitgelegd in een handig instructiefilmpje

Om te kunnen genieten van al je digitale voordelen, moet je je profiel koppelen aan je abonnement. Hiervoor dien je volgende stappen te volgen:

Stap 1: Surf naar www.hln.be/inloggen

Stap 2: Vul je e-mailadres en wachtwoord in en klik op 'Inloggen’.

Stap 3: Eens aangemeld, keer je terug naar de homepagina. Klik rechtsboven op je naam, klik op 'Instellingen' en ga naar 'Abonnement'. 

Stap 4: Als jouw abonnement nog niet gekoppeld is, zal je ‘Koppel abonnement’ zien staan. Daar mag je op klikken en geef je vervolgens jouw abonneenummer en postcode in.

Stap 5: Klik op ‘Koppel abonnement’ en jouw abonnement is gekoppeld.

Dit alles wordt ook uitgelegd in een handig instructiefilmpje.

Om in te loggen, mag je volgende stappen volgen:

Stap 1: Surf naar www.hln.be/inloggen.

Stap 2: Geef je e-mailadres en wachtwoord in.

Stap 3: Klik op ‘Inloggen’.

Dit alles wordt ook uitgelegd in een handig instructiefilmpje.

De digitale krant lezen op de computer of laptop is zeer simpel. Je hoeft enkel volgende stappen te volgen:

Stap 1: Ga naar www.hln.be/krant.

Stap 2: Kies eerst de gewenste editie. Om je keuze te onthouden, vink je bovenaan 'Onthoud mijn keuze' aan.

>> Eens je eenmaal de gewenste editie hebt aangeduid en 'Onthoud mijn keuze' hebt aangevinkt, hoef je deze stap niet meer te ondernemen.

Stap 3: Klik op de homepagina van de krant.

Stap 4: Geef je e-mailadres en wachtwoord in en klik op 'Login'.

Stap 5: De download start en je kan de krant lezen.

Opgelet: om de digitale krant te kunnen lezen, moet je profiel wel gekoppeld zijn aan jouw abonnement. Hoe je jouw profiel moet koppelen aan jouw abonnement, kan je bekijken in dit instructiefilmpje.

Tip: in deze video wordt dit ook stap voor stap uitgelegd.

Om de digitale krant te kunnen lezen op je smartphone of tablet, moet je eerste de app downloaden op je toestel. Je kan de app hier downloaden.

Nadien dien je volgende stappen te volgen:

Stap 1: Open de app op jouw toestel

Stap 2: Klik op de krant naar keuze en je krijgt verschillende opties: inloggen met je abonnement, inlogen met een vouchercode of een editie kopen.

Toegang krijgen kan ook via het menu (open het menu door bovenaan links te klikken), kies daar ‘aanmelden’ en vul jouw gegevens in. Afmelden kan ook via hetzelfde menu.

Stap 3: Je kan de krant downloaden en lezen!

Indien je je wachtwoord vergeten bent, kan je steeds opnieuw een nieuw wachtwoord instellen. Je hoeft enkel volgende stappen te volgen:

Stap 1: Surf naar www.hln.be/inloggen

Stap 2: Klik op 'Wachtwoord vergeten', geef je e-mailadres in en klik op 'Aanvragen'

Stap 3: Je zal van ons dan een mail ontvangen om een nieuw wachtwoord aan te maken. Nadien kan je inloggen met jouw e-mailadres en het nieuwe wachtwoord.

Dit alles wordt ook uitgelegd in een handig instructiefilmpje.

 

Je kan op 5 verschillende apparaten de krant downloaden. Voorwaarde is wel dat er gebruik gemaakt wordt van dezelfde logingegevens.

Momenteel ondersteunen wij volgende toestellen:

  1. Android (tablets en smartphones)
  2. iOS (iPad en en iPhone)

De app kan niet gedownload worden op een Windows toestel. Sinds 30 november 2017 werd de app voor Windows volledig stopgezet. Indien je gebruikmaakt van een Windows toestel kan je wel nog steeds de krant lezen via de website. 

 

Om de digitale krant te kunnen lezen op je iPhone of iPad, moet je eerste de app downloaden op je toestel. Je kan de app hier downloaden.

Nadien dien je volgende stappen te volgen:

Stap 1: Open de app op jouw toestel

Stap 2: Klik op de krant naar keuze en je krijgt verschillende opties: inloggen met je abonnement, inloggen met een vouchercode of een editie kopen.

Inloggen kan ook via de button ‘inloggen’ rechts onderaan. Kies voor ‘inloggen als abonnee’ en vul jouw gegevens in. Ga nadien naar ‘kiosk’ en je kan alle kranten lezen. Afmelden kan via dezelfde pagina.

Stap 3: Je kan de krant downloaden en lezen!

Topics is een gloednieuwe gratis service voor abonnees van Het Laatste Nieuws en De Morgen.

Met Topics kan je op computer, tablet of smartphone het nieuws van 13 kranten lezen, op basis van jouw interesses. De artikels zijn automatisch gebundeld per topic. Kies zelf welke topics je volgt. Op de overzichtspagina “Jouw nieuws” komen al jouw topics samen.

Stel je persoonlijk nieuwsoverzicht samen en laat je verrassen door de aanbevelingen van de krantenredactie. Zij selecteert voor jou uit alle kranten de artikels die je zeker niet mag missen.

Je kan Topics enkel gebruiken als je een Compleet (6 dagen op papier en digitaal) Weekend + Digitaal of een Digitaal abonnement op Het Laatste Nieuws of De Morgen hebt.

Inloggen op topics.be kan met je bestaande profiel (emailadres + wachtwoord) van Het Laatste Nieuws. Indien je met je bestaande gegevens inlogt, wordt je meteen herkend als abonnee en lees je gratis verder op Topics.

Heb je wel een profiel en ben je je wachtwoord vergeten? Klik dan op 'wachtwoord vergeten' of vraag hier een nieuw wachtwoord aan.

Je hebt al een profiel, maar geraakt niet ingelogd? Koppel je Het Laatste Nieuws abonnement aan je profiel.

Je kan Topics lezen op computer, laptop, tablet en smartphone.

Op de tablet en smartphone kan je ook de applicatie van Topics downloaden.

Om de app te downloaden op een iPhone of iPad klik hier.

Om de app te downloaden op een smartphone of tablet (Android) klik hier.