Voordeelacties

Ook als abonnee kan je genieten van de acties die wij doorheen het jaar aanbieden. We informeren jou tijdig over onze acties via een brief bij de krant en/of e-mail, zodat je de producten indien gewenst vlot kan aanschaffen. 

Werd je toch niet op de hoogte gebracht van een actie of heb je een andere vraag? Vul onderstaand contactformulier in of bel ons op het nummer 02/454.25.90 en kies in het keuzemenu voor optie 5.

acties abonnementsacties spaaractie geschenk cadeau abobrief brief niet ontvangen

Veelgestelde vragen

Indien je geabonneerd bent op Het Laatste Nieuws kan je genieten van talrijke acties (spaaracties, kortingen, …) die wij doorheen het jaar aanbieden. Ze zitten niet standaard inbegrepen in de prijs van het abonnement, maar je zal tijdig per brief geïnformeerd worden hoe je de producten in één keer kan aankopen.

Bepaalde producten worden gratis thuisbezorgd. Indien het product een afwijkend gewicht of grootte heeft, kunnen er extra verzendkosten aangerekend worden. Dit hangt echter af van actie tot actie. Deze informatie zal dan ook meegegeven worden in de brief.

Het pakket zal geleverd worden binnen de 2 tot 8 weken na ontvangst van de betaling. Het zal geleverd worden onder de vorm van een postpakket.

Zijn de 8 weken al verstreken en heb je het geschenk nog steeds niet ontvangen? Meld het ons. We kijken dan graag de status van je bestelling na.

Indien je niet thuis was bij de levering, laat de postbode een briefje achter met de boodschap dat hij is langs geweest. Je kan dan kiezen voor een tweede levering of je kan het pakket samen met het briefje afhalen bij jouw postkantoor. Het pakket blijft daar tot twee weken liggen. Nadien wordt het teruggestuurd naar de afzender.

Contactformulier acties

Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: gif jpg jpeg png pdf doc.
Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: gif jpg jpeg png pdf doc.
CAPTCHA
Controleren of u een robot bent.