Zlatan maandag tegen Bologna, match waarin hij twee keer scoorde.
Volledig scherm
Zlatan maandag tegen Bologna, match waarin hij twee keer scoorde. © EPA

Zlatan test positief op corona: “Covid-19 heeft de moed om mij uit te dagen. Slecht idee”

Serie AZlatan Ibrahimovic is de recentste topvoetballer die slachtoffer is geworden van Covid-19. De positieve test van de onoverwinnelijk geachte Zweedse spits staat sowieso garant voor het nodige jolijt op Twitter. Zo betuigde Gary Lineker al zijn medeleven met het virus. Ook Zlatan zelf reageerde op zijn eigen manier op het nieuws.

 1. “Ik heb maandenlang stront moeten eten”: Conte zoekt confrontatie met Inter-bestuur
  Serie A

  “Ik heb maanden­lang stront moeten eten”: Conte zoekt confronta­tie met In­ter-be­stuur

  Iets wat ze bij Juventus en Chelsea ongetwijfeld ook nog kennen. Het seizoen zit erop, dus zoekt Inter-coach Antonio Conte (51) de confrontatie met het bestuur. “Ik heb maandenlang stront moeten eten, zonder enige vorm van bescherming te zien”, klonk het afgelopen weekend snoeihard bij de flamboyante Italiaan. Ondertussen nam hij wel al wat gas terug, maar een ideale aanloop naar de belangrijke Europa League-confrontatie met het Spaanse Getafe van morgen is het allerminst.
 1. Te veel oesters gegeten? Neen, wel degelijk corona: Napoli-voorzitter maakt geen reclame voor Serie A
  Play
  Serie A

  Te veel oesters gegeten? Neen, wel degelijk corona: Napoli-voorzitter maakt geen reclame voor Serie A

  Aurelio De Laurentiis heeft zijn twijfelachtige eer van erg flamboyante voorzitter van Napoli opnieuw alle eer aangedaan. Terwijl hij al symptomen vertoonde -die hij zelf toeschreef aan een indigestie door het eten van oesters- woonde de man (71) woensdag toch nog een vergadering van de Lega Serie A in Milaan bij. Een mondmasker bij het verlaten van het gebouw? Hoeft niet, vond de gewezen filmproducent. Vandaag maakte de club bekend dat zijn voorzitter positief testte op Covid-19.