Zlatan maandag tegen Bologna, match waarin hij twee keer scoorde.
Volledig scherm
Zlatan maandag tegen Bologna, match waarin hij twee keer scoorde. © EPA

Zlatan test positief op corona: “Covid-19 heeft de moed om mij uit te dagen. Slecht idee”

Serie AZlatan Ibrahimovic is de recentste topvoetballer die slachtoffer is geworden van Covid-19. De positieve test van de onoverwinnelijk geachte Zweedse spits staat sowieso garant voor het nodige jolijt op Twitter. Zo betuigde Gary Lineker al zijn medeleven met het virus. Ook Zlatan zelf reageerde op zijn eigen manier op het nieuws.

 1. Bekroond als voetballer én als mens: Romelu Lukaku krijgt aparte Italiaanse prijs
  Serie A

  Bekroond als voetballer én als mens: Romelu Lukaku krijgt aparte Italiaanse prijs

  Mooie bekroning voor Romelu Lukaku. Als mens en als voetballer. Op het festival van de toonaangevende Italiaanse sportkrant Gazzetto dello Sport kreeg hij de Premio internazionale Giacinto Facchetti. Een prijs die sinds 2006 wordt uitgereikt in nagedachtenis van de Italiaanse ex-voetballer. De Gazzetta wil op die manier voetbalpersoonlijkheden in de bloemetjes zetten die uitblinken in sportiviteit, eerlijkheid, correct gedrag en fair-play.
 2. Hij scoorde 4 keer in CL-duel tegen Valencia, maar nu zit Atalanta-spits Iličić thuis met depressie: “Coronacrisis zorgde voor kortsluiting”
  Champions League

  Hij scoorde 4 keer in CL-duel tegen Valencia, maar nu zit Atalanta-spits Iličić thuis met depressie: “Coronacri­sis zorgde voor kortslui­ting”

  Geen Josip Iličić (32) morgen in de kwartfinale van de Champions League tussen Atalanta en PSG. De club uit Bergamo moet zijn goalgetter, die tegen Valencia nog vier keer scoorde, voor onbepaalde duur missen. De gevoelige Sloveen zou kampen met psychische problemen. Volgens betrouwbare Italiaanse media een gevolg van de coronacrisis. “We hopen dat hij uit dit diepe dal kan klimmen”, maakt Atalanta-coach Gasperini zich zorgen.
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement