Zlatan kietelt Lukaku: “Er was nooit een koning in Milaan. Daar hebben ze een GOD”

Serie AZlatan Ibrahimovic heeft niet alleen op het veld orde op zaken gesteld met zijn twee goals in de derbyzege tegen Inter (2-1). Ook op Instagram, waar hij nog een rekening(etje) te vereffenen had met Romelu Lukaku, deed hij dat. Geheel op de manier die we intussen van hem gewoon zijn.

3 reacties

 • lodewijk maesen

  2 maanden geleden
  zlatan 200 procent gelijk
 • frank veus

  4 maanden geleden
  Zlatan heeft gelijk . Messi , Ronaldo en Zlatan is van een heel ander caliber . Die scoren ent als Lukakau maar die werken er nog eens voor ook  en dat mis ik bij Lukakau . Eerlijk gezegd ik heb nog maar 1 goede wedstrijd van Lukakau gezien , tegen Engeland .
 • Jan Baroen

  4 maanden geleden
  Voetballers mogen blijkbaar knuffelen en handen schudden, voor hen tellen de regels duidelijk niet. Het is hoogtijd dat de overheden daar eens wat aan doen. Wanneer destijds gevraagd werd om de voetbal terug op te starten, beloofden clubs en spelers dat alles veilig zou gebeuren. Ja, tarara, nergens worden de regels zoveel overtreden als in de voetbal.
 1. De snelste ooit in Italië: AC Milan scoort al na 6 (!) seconden tegen Sassuolo, ook Saelemaekers treft raak
  Play
  Serie A

  De snelste ooit in Italië: AC Milan scoort al na 6 (!) seconden tegen Sassuolo, ook Saelemae­kers treft raak

  Het is het weekend van de snelle goals. Gisteren zagen we in Genk al het snelste doelpunt van dit seizoen in onze competitie, vandaag deed AC Milan nog een pak straffer in Italië. De Rossoneri scoorden uit bij Sassuolo het snelste doelpunt ooit in de geschiedenis van de Serie A. Milan stormde na de aftrap meteen verrassend naar voor. Calhanoglu stuurde de razendsnelle Leao diep, die vol overtuiging voorbij doelman Consigli trapte. De bal lag na amper zes (!) seconden al in het mandje. Het vorige record stond op naam van Paolo Poggi, die op 2 december 2001 na acht seconden scoorde voor Piacenza tegen Fiorentina. Negentien jaar later heeft de Italiaan een opvolger. Het record van Leao zal ongetwijfeld ook een hele tijd meegaan.
 1. België staat onder druk in coëfficiëntenranking om Europees voetbal
  Play

  België staat onder druk in coëfficiën­ten­ran­king om Europees voetbal

 2. Mignolet: "Met de jongens die nu thuiszitten, hadden we nog heel erg mooie dingen kunnen doen in Europa"
  Play

  Mignolet: "Met de jongens die nu thuiszit­ten, hadden we nog heel erg mooie dingen kunnen doen in Europa"