Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Zlatan Ibrahimovic speelde zes maanden zonder kruisband: “Nog nooit zo hard afgezien”

Serie AAC Milan heeft bekendgemaakt dat Zlatan Ibrahimovic de komende zeven tot acht maanden aan de kant staat. De veertigjarige Zweed werd in het Franse Lyon geopereerd aan de voorste kruisband van zijn linkerknie. De ingreep stond al een tijdje gepland, want Zlatan zag het voorbije halfjaar af. “Ik heb nog nooit zoveel geleden op en naast het veld.” 

3 reacties

 • Eric Bex

  2 maanden geleden
  Ibra is een echte krijger. Hij komt altijd terug ook nu. Zlatan is een fantastische speler met een ijzersterke mentaliteit en fenomenale voetbalcapaciteiten.
 • Hugo Wouters

  2 maanden geleden
  Hij heeft een mooie en lange carrière mogen beleven, maar na zulke kwetsuur en een lange durende revalidatie mag je nog willen maar niet meer kunnen. Aan alles komt een einde, en hij mag dankbaar zijn om tot zijn 40ste op dit niveau te hebben kunnen spelen. Er bestaat nog liefhebbers voetbal of veteranen voetbal.
 • Norman Kamosi

  3 maanden geleden
  Hij is een grote speler, ach vroeg of laat zal hij stoppen met voetballen,het zou goed zijn als hij na zijn carrière in het bestuur van AC Milan zou zijn,spoedig herstel,Ibra,forza Milan.
 1. OVERZICHT. Manchester City en Kevin De Bruyne kampioen na spectaculaire ommekeer, AC Milan pakt na elf jaar titel in Serie A: hoe liep het af in andere Europese competities?
  Buitenlands Voetbal
  3

  OVERZICHT. Manchester City en Kevin De Bruyne kampioen na spectacu­lai­re ommekeer, AC Milan pakt na elf jaar titel in Serie A: hoe liep het af in andere Europese competi­ties?

  De teerling is geworpen in het voetbalseizoen 2021-2022. Manchester City pakte na een epische titelstrijd met Liverpool de titel in de Premier League. De Citizens met Kevin De Bruyne in de basis draaiden een 0-2-achterstand tegen Aston Villa om in een 3-2-zege en mochten aan het titelfeest beginnen. In Italië heeft AC Milan zich na elf jaar zonder ‘Scudetto’ opnieuw tot kampioen gekroond in de Serie A. Een overzicht.