Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Zlatan Ibrahimovic speelde zes maanden zonder kruisband: “Nog nooit zo hard afgezien”

Serie AAC Milan heeft bekendgemaakt dat Zlatan Ibrahimovic de komende zeven tot acht maanden aan de kant staat. De veertigjarige Zweed werd in het Franse Lyon geopereerd aan de voorste kruisband van zijn linkerknie. De ingreep stond al een tijdje gepland, want Zlatan zag het voorbije halfjaar af. “Ik heb nog nooit zoveel geleden op en naast het veld.” 

3 reacties

 • Eric Bex

  1 maand geleden
  Ibra is een echte krijger. Hij komt altijd terug ook nu. Zlatan is een fantastische speler met een ijzersterke mentaliteit en fenomenale voetbalcapaciteiten.
 • Hugo Wouters

  1 maand geleden
  Hij heeft een mooie en lange carrière mogen beleven, maar na zulke kwetsuur en een lange durende revalidatie mag je nog willen maar niet meer kunnen. Aan alles komt een einde, en hij mag dankbaar zijn om tot zijn 40ste op dit niveau te hebben kunnen spelen. Er bestaat nog liefhebbers voetbal of veteranen voetbal.
 • Norman Kamosi

  1 maand geleden
  Hij is een grote speler, ach vroeg of laat zal hij stoppen met voetballen,het zou goed zijn als hij na zijn carrière in het bestuur van AC Milan zou zijn,spoedig herstel,Ibra,forza Milan.