Zlatan Ibrahimovic maakte de kleedkamer eerst muisstil, maar deed het feest niet veel later ook losbarsten.
Volledig scherm
Zlatan Ibrahimovic maakte de kleedkamer eerst muisstil, maar deed het feest niet veel later ook losbarsten. © AC Milan

Wanneer Ibrahimovic begint aan z’n titelspeech, wordt het muisstil in Milan-kleedkamer (tot hij plots het kot afbreekt)

Serie AHij liet de champagne gretig knallen en stapte met flinke sigaar in de mond het veld op. En of die eerste landstitel van AC Milan in elf jaar veel betekende voor Zlatan Ibrahimovic. Dat blijkt ook uit z'n titelspeech. De Zweed van 40 maakte er de Milan-kleedkamer eerst muisstil mee, waarna hij ze ook al snel weer in lichterlaaie zette. De orkestmeester van dienst.

5 reacties

 • Patrick Devogelaere

  1 maand geleden
  Ibra is top!
 • Anthony Peeters

  1 maand geleden
  Hij staat wel een trapje of 2-3 lager dan Ronaldo maar hij doet het ook al zo lang! Hopelijk kan hij er nog paar jaar bij doen want blijft toch een leuke persoonlijkheid en als hij fit is kan hij zeker nog mee
 • Norman Kamosi

  1 maand geleden
  Ibrahimovic is een fenomeen, het is goed dat AC Milan zoon speler heeft, ik ben blij voor hem dat hij op zijn leeftijd kampioen met zijn club is geworden.
 • Maartje Nieuwboter

  1 maand geleden
  Geweldige speler, maar een enorm grote muil, he... Fijn voor hem dat hij zich nu weer de Koning van Milaan mag noemen nu Lukaku er niet meer bij is ginder.
 • Willy Neskens

  1 maand geleden
  Buitengewone speler . Zoveel titels in verschillende compitities .Een ego van Malmo tot Milaan maar speelt beter dan dat . Geweldig ........