Volledig scherm
© AP

Waarom Inter zich de 78 miljoen voor Lukaku nog niet beklaagd heeft: enkel Lewandowski doet beter

Serie A"In alles heeft hij vooruitgang geboekt." Antonio Conte ziet geen status quo bij Romelu Lukaku. Anno 2020 heeft 'Big Rom' zich tussen de wereldtop geparkeerd. Tot spijt van wie hem benijdt.

4 reacties

 • Dieter Bovyn

  4 maanden geleden
  Volgens mij is Manchester city geen topclub. Europees succes niets. De Bruyne topspeler maar om op het Europese toneel een prijs te winnen zal het niet met city zijn. Denk dat Lukaku met inter meer geluk zou kunnen hebben.
 • Joeri De Clerck

  4 maanden geleden
  Jongens middenmoot? Finale Europa league, ManU was halve finale. ManU is zeeeer sterk hoor wederom heel zwak gestart. En statistieken spreken voor he Lukaku is 7 jaar jonger dan messi en Ronaldo heeft een beetje score ratio. Messi en Ronaldo blijven niet top klasse he. Denk na.
 • frank veus

  4 maanden geleden
  Lewandowski alleen ??? En Messi , Ronaldo , Zlatan dan ??? Die zijn en doen zoveel beter !!!
 • Pieter Vermeersch

  4 maanden geleden
  Tussen de wereldtop met een lege prijzenkast, yeah right. Inter is , tot spijt van wie het benijdt, niet echt wereldtop. Romelu is gewogen en te licht bevonden bij Man U, dat zegt genoeg. Als Romelu wereldtop moest zijn, speelde hij zoals De Bruyne of Courtois bij een topploeg. Romelu is een heel goede counterspits en daar houdt het op. Maar de meeste topploegen spelen niet op de counter. En dat is het probleem van Romelu. Hij is gedoemd tot spelen in de middenmoot en subtop.
 1. Silvio Proto zit zonder club nadat hij zijn contract bij Lazio ontbonden ziet
  Serie A
  2

  Silvio Proto zit zonder club nadat hij zijn contract bij Lazio ontbonden ziet

  Er is een einde gekomen aan het Romeinse avontuur van Silvio Proto (37) bij Lazio. De doelman zag na onderling overleg zijn contract verbroken. Proto, sinds 2018 tweede keeper van Lazio, was na een armblessure gedegradeerd tot een rol als derde of zelfs vierde keeper. De ex-doelman van La Louvière, Anderlecht (waarmee hij zes titels, twee bekers en zeven Supercups won), KV Oostende en Olympiakos, speelde uiteindelijk slechts negen keer voor Lazio. Hij won er wel een Italiaanse beker en Supercup.
 1. Amateurbeelden tonen hoe Van der Poel als een raket omhoog vloog, Alaphilippe: “En ik dacht dat ik snel reed”
  Play
  Wielrennen
  37

  Amateur­beel­den tonen hoe Van der Poel als een raket omhoog vloog, Alaphilip­pe: “En ik dacht dat ik snel reed”

  7 maart
 2. Van Aert: "Inhoud is er, maar ik mis nog wat scherpte"
  Play

  Van Aert: "Inhoud is er, maar ik mis nog wat scherpte"