Fotomontage. De transfer van Lukaku naar Chelsea geraakt in een stroomversnelling.
Volledig scherm
Fotomontage. De transfer van Lukaku naar Chelsea geraakt in een stroomversnelling. © Mike Belsack

Transferbom van 120-130 miljoen euro: Lukaku laat Inter weten dat hij naar Chelsea wil, mogelijke overgang leidt tot ‘protest’ aan hoofdkwartier Inter

Serie AHet is wachten op een doorbraak op clubniveau over een som van 120-130 miljoen euro. Romelu Lukaku (28) heeft Inter laten weten dat hij naar Chelsea wil, zo werd ook aan onze redactie bevestigd. Het addio in Milaan nadert. ‘t Is iets dat ze daar alleszins niet graag zien gebeuren - de video hieronder, gemaakt aan het hoofdkwartier van Inter, spreekt boekdelen.

130 reacties

 • Joeri Karpov

  1 maand geleden
  Lukaku heeft bij Everton gespeeld en zijn prestaties waren heel slecht nie omdat je speelt een jaar goed dat je bent de beste
 • Marc Vinck

  2 maanden geleden
  Veel succes, hopelijk weet Tuchel hem goed te gebruiken. Toch vind ik die bedragen in deze tijden waanzinnig maar ja. Salary cap zou toch een volgende stap moeten zijn.
 • Christiaan GOETHALS

  2 maanden geleden
  Inter heeft geld nodig, met den Rom is het zo opgelost.
 • Maria Van Laer

  2 maanden geleden
  Blijven waar hij is. Inter speelt volledig in functie van Lukaku. Gaat Chelsea dat ook doen ?? We weten van in het verleden dat dit weldegelijk moet of hij anders geen bal raakt.
 • Lucas Ryckaert

  2 maanden geleden
  Dat is toch niet te geloven die negativiteit die ik hier lees. Romelu werkt keihard, heeft overal successen geboekt en keert nu door de grote poort terug naar zijn droomploeg Chelsea. In Milaan op handen gedragen door de tifosi, maar daar zijn de middelen op. De supporters van Chelsea zijn alvast laaiend enthousiast. Make us proud, BIG Rom.