Fotomontage. De transfer van Lukaku naar Chelsea geraakt in een stroomversnelling.
Volledig scherm
Fotomontage. De transfer van Lukaku naar Chelsea geraakt in een stroomversnelling. © Mike Belsack

Transferbom van 120-130 miljoen euro: Lukaku laat Inter weten dat hij naar Chelsea wil, mogelijke overgang leidt tot ‘protest’ aan hoofdkwartier Inter

Serie AHet is wachten op een doorbraak op clubniveau over een som van 120-130 miljoen euro. Romelu Lukaku (28) heeft Inter laten weten dat hij naar Chelsea wil, zo werd ook aan onze redactie bevestigd. Het addio in Milaan nadert. ‘t Is iets dat ze daar alleszins niet graag zien gebeuren - de video hieronder, gemaakt aan het hoofdkwartier van Inter, spreekt boekdelen.

130 reacties

 • Joeri Karpov

  1 maand geleden
  Lukaku heeft bij Everton gespeeld en zijn prestaties waren heel slecht nie omdat je speelt een jaar goed dat je bent de beste
 • Marc Vinck

  1 maand geleden
  Veel succes, hopelijk weet Tuchel hem goed te gebruiken. Toch vind ik die bedragen in deze tijden waanzinnig maar ja. Salary cap zou toch een volgende stap moeten zijn.
 • Christiaan GOETHALS

  1 maand geleden
  Inter heeft geld nodig, met den Rom is het zo opgelost.
 • Maria Van Laer

  1 maand geleden
  Blijven waar hij is. Inter speelt volledig in functie van Lukaku. Gaat Chelsea dat ook doen ?? We weten van in het verleden dat dit weldegelijk moet of hij anders geen bal raakt.
 • Lucas Ryckaert

  1 maand geleden
  Dat is toch niet te geloven die negativiteit die ik hier lees. Romelu werkt keihard, heeft overal successen geboekt en keert nu door de grote poort terug naar zijn droomploeg Chelsea. In Milaan op handen gedragen door de tifosi, maar daar zijn de middelen op. De supporters van Chelsea zijn alvast laaiend enthousiast. Make us proud, BIG Rom.
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).