Lukaku en Chelsea: het bleek geen geslaagd huwelijk.
Volledig scherm
Lukaku en Chelsea: het bleek geen geslaagd huwelijk. © Photo News

Terug naar waar hij zijn hart verloor: Inter betaalt tien miljoen euro aan Chelsea om Romelu Lukaku te huren

Serie ADe deal is rond, de terugkeer een feit. Romelu Lukaku (29) speelt volgend seizoen op huurbasis voor Inter Milaan. De Italianen betalen een som van 8 miljoen euro (plus twee miljoen euro aan bonussen) om de spits te huren van de Premier League-club. Als Inter de titel pakt, komt daar nog 4 à 5 miljoen euro bij.

67 reacties

 • Georges Van Soest

  2 maanden geleden
  Ik zie Lukaku 1 a 2 matchen spelen en daarna terug op de bank terecht komen.
 • Lucas Vissers

  2 maanden geleden
  Tegen grote ploegen kan hij gewoon niet mee ! Tiuchel zag gewoon waar het probleem zit ! Dus dat hij bij Inter het tegendeel bewijst !
 • Jozef ferrari

  2 maanden geleden
  Als Lukaku doelpunten maakt is hij de held en ziet hij zichzelf als wereldklasse. Scoort hij niet en zit hij op de bank ligt het aan de trainer. Chelsea bewees ook zonder Lukaku een topploeg te zijn en zijn vervanger deed het beter dan hij. Topscorer van de nationale ploeg tegen Janneke en Mieke en het feit dat er nog nooit zoveel interlands oefen matchen en internationale competities werden gespeeld. Lukaku is een goede voetballer maar niet meer dan dat.
 • danny suenaert

  2 maanden geleden
  Had nooit mogen vertrekken maar ze hebben hem eigenlijk ook wel wat gepusht bij inter aangezien ze het geld goed konden gebruiken. De Lukaku van bij Inter was echt een topspits maar de echt grote topspitsen zoals Mbappé en Lewandowski die doen dat natuurlijk elk seizoen.
 • Piet Janssen

  2 maanden geleden
  Komt alles te kort om een goede spits te kunnen zijn. Aan de andere kant complimenten aan hem dat ie erin is geslaagd dit salaris te verdienen voor zo een middelmatige voetballer.