Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Silvio Proto zit zonder club nadat hij zijn contract bij Lazio ontbonden ziet

2 reacties

 • jozef van riel

  2 jaar geleden
  Een doelman met betere statistieken dan de 1ste doelman is dus een "vliegenvanger"? Tja, 't is maar hoe je het wil zien hé!!
 • Marcus Camps

  2 jaar geleden
  Misschien bij Anderlecht om die vliegenvanger van een Wellenreuter uit de ploeg te houden. ...
 1. “Een prins, een tovenaar”: Charles De Ketelaere bekroont eerste basisplek bij AC Milan met assist en krijgt grote complimenten, ook in de Italiaanse media
  Play
  Serie A
  55

  “Een prins, een tovenaar”: Charles De Ketelaere bekroont eerste basisplek bij AC Milan met assist en krijgt grote complimen­ten, ook in de Italiaanse media

  Zijn strepen heeft hij meteen verdiend. En met zijn elegantie heeft hij op San Siro nog meer harten veroverd. Bij zijn eerste basisplaats voor AC Milan flaneerde CDK, sierlijk in het camouflagegroen. Een optreden van een uur dat hij bekroonde met een assist. Op de tribunes zette Zlatan de handen op mekaar. Complimenti voor De Ketelaere. Het regende complimenten in Milaan, ook vanwege de Italiaanse media. Alleen trainer Pioli trekt de paraplu open.
 2. Na de vergelijking met Totti, nu die met Kaká: “Als hij zo doorgaat, is De Ketelaere ooit 100 miljoen waard”
  Club Brugge
  27

  Na de vergelij­king met Totti, nu die met Kaká: “Als hij zo doorgaat, is De Ketelaere ooit 100 miljoen waard”

  Vijf op vijf voor Charles De Ketelaere. Terwijl het nog altijd wachten is op onderhandelingen op clubniveau tussen AC Milan en Club Brugge, blijft de Gazzetta Dello Sport hem in de kijker zetten. Voor de vijfde dag op rij prijkt CDK op de voorpagina van de grootste Italiaanse sportkrant. Binnenin klopt oud-international Enzo Scifo de hype mee op: “De Ketelaere doet mij een beetje denken aan Kaká.”
 1. Een afscheid door de grote poort: Anfield zwaait Divock Origi uit op hartverwarmende manier
  Play
  Buitenlands voetbal
  19

  Een afscheid door de grote poort: Anfield zwaait Divock Origi uit op hartverwar­men­de manier

  Jürgen Klopp bevestigde vrijdag al dat Divock Origi Liverpool zal verlaten. “Ik verwacht een speciaal afscheid. Waar hij ook gaat, hij zal succesvol zijn”, klonk het. Dat speciaal afscheid kreeg Origi ook. Na de laatste wedstrijd tegen Wolverhampton maakten de spelers een erehaag voor onze landgenoot. Ook de fans zongen hem toe, Klopp gaf hem een dikke knuffel. Origi genoot.
 2. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.
 3. De Ketelaere, die chauffeur Zlatan ter beschikking krijgt, in eerste interview: “Waren al contacten met Milan sinds begin van dit jaar”
  Play
  Serie A
  5

  De Ketelaere, die chauffeur Zlatan ter beschik­king krijgt, in eerste interview: “Waren al contacten met Milan sinds begin van dit jaar”

  Charles De Ketelaere is vanochtend aan zijn eerste werkdag als speler van AC Milan begonnen. Nadat de chauffeur van Zlatan Ibrahimovic hem kwam oppikken in een witte BMW X7, ging het naar de club waar hij nog wat extra testen moest ondergaan. Tussendoor verschenen ook de eerste quotes van CDK als speler van de Italiaans kampioen.