Cristiano Jr naast Georgina Rodriguez op de Globe Soccer Awards in Dubai.
Volledig scherm
Cristiano Jr naast Georgina Rodriguez op de Globe Soccer Awards in Dubai. © reuters

Ronaldo is een wel erg strenge vader: “Wanneer Cristiano Jr. cola drinkt of chips eet, ben ik kwaad op hem”

Serie AEen strenge papa, Cristiano. Op de Globe Soccer Awards in Dubai waar Ronaldo gisteravond werd bekroond tot ‘de beste speler van de eeuw’ (2001-2020), toonde CR7 zich behoorlijk onverbiddelijk wat betreft de eetgewoontes van zijn kinderen.

2 reacties

 • karl van dyck

  3 weken geleden
  En gelijk heeft hij,onze jeugd of kinderen worden langzaam,vergiftigd door de Fast-Food & Drank vol suikers puur uit winstbejag en om ze ziek te maken zodat de PHARMACIE er nog aan verdiend. Dit soort voeding is spotgoedkoop omdat er alleen maar brol inzit. Gezonde maaltijden maken kost geld & tijd. Vandaag de dag ouders geen tijd voor,2 jobs om alles te kunnen betalen,dus worden er afhaalmaaltijden voorzien met alle gevolgen vandien. Bewuste strategie van overheid & Media die promoten.
 • Emanuel de Landheer

  3 weken geleden
  Dit noemen ze een topper! En hij is ook de beste!
 1. Geen greintje verval: Ibrahimovic (39) wéér beslissend met clevere omhaal
  Play
  Buitenlands voetbal

  Geen greintje verval: Ibrahimo­vic (39) wéér beslissend met clevere omhaal

  Er komt maar geen sleet op Zlatan Ibrahimovic. Zeven goals in vier Serie A-optredens, en dat op zijn 39ste. En allemaal intikkertjes kan je ze bezwaarlijk noemen. De Zweed vermeed vandaag tegen Udinese eigenhandig puntenverlies. Hij reageerde het snelst op een hoge weggewerkte bal en tikte de 1-2 met een omhaal achter zich in het doel. Geweldige goal. Zlatan is ook topschutter in de Italiaanse hoogste klasse én sinds de hervatting van de Serie A scoorde niemand meer. Sinds 1 juli liet hij 14 keer de netten trillen. Daarmee doet hij beter dan Cristiano Ronaldo en Francesco Caputo, die sinds de herstart 13 keer wisten te scoren.
 2. Ooit bijna ploegmaats bij Juventus, nu start Romelu Lukaku even straf als Cristiano Ronaldo in Italië
  PREMIUM
  Serie A

  Ooit bijna ploegmaats bij Juventus, nu start Romelu Lukaku even straf als Cristiano Ronaldo in Italië

  De discussie over kwaliteiten en palmares laten we gesloten, maar in één lijstje staat Romelu Lukaku nu wel naast Cristiano Ronaldo. De headlines na Crotone gingen gisteren terecht naar hattrickheld Lautaro, maar ‘Big Rom’ eiste wel zijn plaats op in de historie. Zijn even straffe Italiaanse start als CR7. En dat terwijl ze in 2019 bijna ploegmaats waren bij Juventus, ze stuurden mekaar zelfs enkele berichtjes.
 1. Club Brugge, opgepast: Immobile scoorde in élke wedstrijd sinds hij heenmatch op Jan Breydel miste
  Serie A

  Club Brugge, opgepast: Immobile scoorde in élke wedstrijd sinds hij heenmatch op Jan Breydel miste

  Hij is ‘on fire’, Ciro Immobile (30), die sedert zijn afwezigheid in Brugge simpelweg in élke wedstrijd waarin hij speelde heeft gescoord. Zaterdag opnieuw op het veld van Spezia, waar Lazio dankzij goals van Immobile en Milinkovic-Savic met 1-2 won. De spits miste op 28 oktober de match op Club wegens corona en deed ook tegen Juventus niet mee. In de andere zes matchen scoorde hij minstens één keer, tegen Zenit zelfs twee keer. Coach Inzaghi haalde Immobile zaterdag samen met Luis Alberto nog voor het uur uit voorzorg naar de kant. Achterin kreeg ook Wesley Hoedt rust, net als Fares en Correa.
 1. Vercauteren over Lamkel Zé: "Hij moet zijn kans grijpen"
  Play
  Antwerp

  Vercaute­ren over Lamkel Zé: "Hij moet zijn kans grijpen"

 2. Hier is hij: de aftermovie van de Gouden Schoen 2020!
  Play

  Hier is hij: de aftermovie van de Gouden Schoen 2020!