Romelu Lukaku haalt zich woede van Chelsea-fans op de hals met laatste Instagrampost (maar bedoelde hij het wel zo?)

Serie AHij lag al langer niet meer in de bovenste schuif bij de fans van Chelsea, maar wellicht is Romelu Lukaku met zijn recentste Instagrampost ook zijn laatste vrienden kwijt in Londen. Al is de vraag: was het echt de bedoeling van de Rode Duivel om na te trappen naar de club waarbij hij nog steeds onder contract ligt?

14 reacties

 • Linda D'Haese

  5 maanden geleden
  Nu zie je het ware gelaat van Romelu Lukaku en hoe hij over de supporters denkt en dan steeds maar staan te janken als hij kritiek krijgt hoogmoed komt voor de val
 • Bert Van Geffen

  5 maanden geleden
  Moest het niet zo ver zijn, ik nam onmiddelijk een abo bij Inter
 • christian van eetvelde

  5 maanden geleden
  Ik bewonder Romelu maar het zou beter afblijven va de zogezegde sociaal media. Hij heeft daar niks te winen
 • Lieven Vermandere

  5 maanden geleden
  In de eerste plaats slaagt hij telkens in zijn opzet...aandacht!
 • stijn rogiers

  5 maanden geleden
  Zou eens willen zien als hij bij Inter op de bank komt of hij dan nog INTER is ? Heeft een enorme geldingsdrang uit zijn verleden en dat zal hem altijd blijven nekken mentaal
 1. De Ketelaere, die chauffeur Zlatan ter beschikking krijgt, in eerste interview: “Waren al contacten met Milan sinds begin van dit jaar”
  Play
  Serie A
  5

  De Ketelaere, die chauffeur Zlatan ter beschik­king krijgt, in eerste interview: “Waren al contacten met Milan sinds begin van dit jaar”

  Charles De Ketelaere is vanochtend aan zijn eerste werkdag als speler van AC Milan begonnen. Nadat de chauffeur van Zlatan Ibrahimovic hem kwam oppikken in een witte BMW X7, ging het naar de club waar hij nog wat extra testen moest ondergaan. Tussendoor verschenen ook de eerste quotes van CDK als speler van de Italiaans kampioen.
 2. Francesco Totti scheidt van Ilary Blasi: “Ik stopte met voetbal, verloor mijn vader en raakte in een depressie, maar zij was er niet voor mij”
  Time-Out
  9

  Francesco Totti scheidt van Ilary Blasi: “Ik stopte met voetbal, verloor mijn vader en raakte in een depressie, maar zij was er niet voor mij”

  Francesco Totti (45) heeft al leukere tijden gekend, nadat hij in 2017 het voetbal vaarwel zei. Twee jaar geleden zijn papa Enzo verloren aan de gevolgen van Covid-19, waarna de AS Roma-legende in een depressie sukkelde. Zelf twee weken lang zware corona gehad en in juli van dit jaar uit elkaar met zijn vrouw Ilary Blasi (41), met wie hij drie kinderen heeft. Totti: “Zij was er in die moeilijke periode niet voor mij.” Een vechtscheiding wacht.