Radja Nainggolan tekent bij Cagliari Calcio
Volledig scherm
Radja Nainggolan tekent bij Cagliari Calcio © Cagliari Calcio

Radja Nainggolan wil snel weer uitblinken bij Cagliari: "Keer terug met veel goesting"

Serie ARadja Nainggolan kijkt uit naar zijn nieuwe avontuur bij Cagliari, de club waar de 32-jarige middenvelder eerder al het mooie weer maakte. “Ik keer terug naar Cagliari met veel goesting en enthousiasme”, klinkt het op de site van de Serie A-club uit Sardinië.

4 reacties

 • Mieke Pardon

  2 maanden geleden
  Radja, veel succes. Je bent daar op je plaats, de plek waar men respect voor je heeft. Vermoedelijk komt de „verhuis“ ook je vrouwtje ten goede. En toon nu martinez dat hij fout zit !
 • Christiaan GOETHALS

  2 maanden geleden
  Ik zag Radja samen met Vidal een zo goed als verloren wedstrijd doen kantelen voor een drietal maanden. Samen waren ze heel sterk op dat middenveld. Ik vind Conti een loser, een heel grote loser zelfs, met die ploeg moet hij meer kunnen doen.
 • Etienne Vanhoegaerden

  2 maanden geleden
  Hopelijk amuseert hij zich op het veld en er niet buiten dan doet de ploeg een goeie zaak. Heeft eigen carrière tegen gehouden met het amuseren buiten naast het veld. Succes man
 • lodewijk maesen

  2 maanden geleden
  succes man..jij verdient altijd te spelen overal!!
 1. Rode Nainggolan keert met opvallende nieuwe coupe terug van kappersbezoek
  Serie A

  Rode Nainggolan keert met opvallende nieuwe coupe terug van kappersbe­zoek

  Vandaag is rood... De kleur van het nieuwe kapsel van Radja Nainggolan. Op het veld staat hij al een maand niet meer door een blessure, maar dat belet Nainggolan niet om zich te laten opmerken. Il Ninja bracht een bezoekje aan de kapper en keerde terug met een wel zeer opvallende coupe. Geen opvallende hanenkam deze keer, maar kortgeschoren in het rood. Voor zijn nieuwe haardos ging Nainggolan langs bij Luigi Paesano, een beroemde Italiaanse kapper die ook al het haar van andere stervoetballers uit Milaan onder handen nam. Onder meer Zlatan Ibrahimovic, Lautaro Martinez, Gianluigi Donnarumma en Mauro Icardi passeerden al de revue.
 1. Merlier: "Ik zei al de hele week dat ik voor bloemen ging zorgen"
  Play
  Wielrennen

  Merlier: "Ik zei al de hele week dat ik voor bloemen ging zorgen"

 2. Geniet hier van de twee fantastische treffers uit OHL-Antwerp
  Play

  Geniet hier van de twee fantasti­sche treffers uit OHL-Ant­werp