Aurelio De Laurentiis
Volledig scherm
Aurelio De Laurentiis © Rv

“Probeer voor één keer geen rat te zijn!”: stoppen slaan door bij Napoli-eigenaar nadat Mertens & co zuur puntenverlies lijden

Serie ADries Mertens en Napoli konden gisteren niet winnen van Atalanta en Timothy Castagne. Het werd uiteindelijk 2-2 na controversieel scheidsrechterswerk van Piero Giacomelli in het slot van de match en na afloop sloegen ook bij Aurelio De Laurentiis, de flamboyante eigenaar van de Napolitaanse topclub, de stoppen door.

11 reacties

 • karl van dyck

  2 jaar geleden
  Die ging niet door het lint. Die zegt hoe het is in het voetbal of gelijk welke sport waar mensen het spel in goede banen moet lijden.Met de alomtegenwoordige technologie vandaag de dag, moet het toch mogelijk zijn om een mens als arbiter en de daarbij horende beslissingen van deze persoon,om deze te vervangen door een mechanisch model dat met de allerfijnste technologische snufjes werkt voor het voetbal of voor gelijk welke andere sport waar mensen het spel moeten lijden.
 • louis meuleman

  2 jaar geleden
  Louis Meuleman Het is altijd de schuld van de scheidsrechter als ze verliezen sinds er veel geld mee gemoeid is ,alleen de scheidsrechters die een peulschil verdienen zijn steeds de dupe, in het bedrijfsleven verdiend een leiding gevende meer dan de mensen in de productie omdat hij alles in goede banen moet leiden ,waarom niet in het voetbal dan zouden er bekwame mensen die job nog willen doen
 • Toon Schouteden

  2 jaar geleden
  Was zeker géén strafschop en aan de overkant ook zeker géén buitenspel... nog niet eens op het randje!
 • Erwin Lambrechts

  2 jaar geleden
  Die heeft overschot van gelijk sinds de VAR is de onkunde nog erger geworden en de scheidsrechters Worden volgens mij er af en toe beter van
 • Ralph Camberlin

  2 jaar geleden
  voor mij geen Penalty, maar rood voor Llorent voor elleboogwerk, daarna geen offside
 1. Capaciteitstarief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?
  Energie

  Capaci­teits­ta­rief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?

  Volgend jaar treedt het capaciteitstarief in werking: de netkosten van je elektriciteit zullen berekend worden op basis van je piekverbruik. Het hoogste stroomverbruik dat je iedere maand tijdens één kwartier optekent, bepaalt dan het zogenaamde capaciteitstarief. Je digitale meter zal die gegevens registreren. Maar wat verandert er als je nog steeds een klassieke, analoge meter hebt? En betaal je meer of minder als je een digitale meter hebt? Mijnenergie.be zocht het uit.
 2. Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadseries

  Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadse­ries

  Op 16 juni pakt Streamz uit met ‘Glad ijs’, een nieuwe reeks van Vlaamse bodem, en dan nog wel in het razend ambitieuze genre van de komische misdaadserie. Wij gingen in streamingland op zoek andere topseries die humor en misdaad met veel schwung combineren, en bundelden spin-offserie ‘Better Call Saul’ (Netflix), het zwartkomische ‘Fargo’ (Netflix) en ‘buddy cop’-reeks ‘Terriers’ (Disney+) voor u samen in onze kijkgids.
 1. Waar ligt de toekomst van Romelu Lukaku: terug naar Engeland voor 100 tot 140 miljoen of blijven bij Inter?
  PREMIUM
  Serie A
  29

  Waar ligt de toekomst van Romelu Lukaku: terug naar Engeland voor 100 tot 140 miljoen of blijven bij Inter?

  “Als Cristiano, Messi of Lewandowski erin slagen om hun limieten te verleggen, waarom zou ik dat niet kunnen?” Aldus vroeg Romelu Lukaku zich in december luidop af. De lat gaat nu een meter omhoog: kan ‘Big Rom’ het ook op het allergrootste Europese toneel? En zo ja, bij welke club? Onze specialist kijkt in de (transfer)kaarten en in het hoofd van Lukaku, nu trainer Antonio Conte de deur in Milaan achter zich dichttrekt.