Divock Origi.
Volledig scherm
Divock Origi. © Photo News
Cremonese CRE
0
EINDE
0
AC Milan MIL

Origi en De Ketelaere verslikken zich met Milan tegen Cremonese, Napoli loopt uit in Serie A

Serie AAC Milan heeft zich in Cremonese verslikt. De tweede in de Serie A kwam bij de laagvlieger niet verder dan een teleurstellende 0-0. Divock Origi speelde een uur en zag een doelpunt afgekeurd, Charles De Ketelaere deed een groot kwartier mee.

2 reacties

 • Christiaan GOETHALS

  3 maanden geleden
  Origi is geen spits, het is een flankaanvaller, daar is hij op zijn best.
 • Kristof Van dessel

  3 maanden geleden
  Origi moet onze basis spits zijn dit wk
 1. Zijn mooiste goals op en naast het veld: het sprookje van 9 jaar Dries Mertens in Napoli in 9 momenten
  Play
  Serie A
  3

  Zijn mooiste goals op en naast het veld: het sprookje van 9 jaar Dries Mertens in Napoli in 9 momenten

  Slechts twee keer de Coppa Italia en één keer de Italiaanse Supercup. Qua prijzenoogst waren de negen jaren SSC Napoli voor Dries Mertens niet onvergetelijk. Maar de passage van de Leuvenaar (35) bij ‘I Partenopei’ was er wel één van 24 karaats: voor 99,9% puur goud. Alleen het sportieve droomafscheid was Mertens, op een zucht van een transfer naar Galatasaray, niet gegund. 9 geweldige jaren Napoli van Dries Mertens in 9 momenten.
 2. Het Palazzo Don’Anna, waar Dries Mertens appartement behoudt en waar Italiaanse koningin haar minnaars in de zee dumpte
  Play
  Serie A
  62

  Het Palazzo Don’Anna, waar Dries Mertens apparte­ment behoudt en waar Italiaanse koningin haar minnaars in de zee dumpte

  “Ik weet dat er twee wegen zijn, waarvan eentje een afscheid is”, zei Dries Mertens (35) eind januari in ‘Il Corriere dello Sport’. “En ik weet dat iedereen in huize Mertens dan in tranen zal uitbarsten.” En of het vertrek enkele maanden later emotioneel is. Maar voor de Rode Duivel is het “geen vaarwel, wel een tot ziens”. Zo behoudt hij zijn appartement in het prachtige en beruchte Palazzo Donn’Anna om altijd de mogelijkheid te hebben naar Napels te kunnen terugkeren. Zelfs nu Istanboel zijn nieuwe thuis wordt.