REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS
Internazionale INT
4
EINDE
0
Benevento BEN
 • 7' Goal Riccardo Improta
 • 57' Goal Lautaro Martínez
 • 67' 78' Goal Romelu Lukaku

Nummer 13 en 14 van het seizoen: Romelu Lukaku laat de voeten spreken in makkelijke zege voor Inter

Serie AVier werden er geen vijf. Voor het eerst sinds zijn komst naar Inter in augustus 2019 had Romelu Lukaku vier competitiematchen op rij niet gescoord. Tegen Benevento maakt hij komaf met die reeks met een dubbel. De voeten spraken deze keer. Inter kwam nooit in de problemen.

6 reacties

 • Manu Van der velde

  2 jaar geleden
  Groot gelijk mr Alfons , jaren niks gepresteerd en nu denken dat hem de beste is , hoe hoog kan men vallen.
 • moons fons

  2 jaar geleden
  Ik heb de wedstrijd gezien en kritisch bekeken door een positieve bril. Je hebt voor en tegenstanders voor Lukaku. Dag mag/moet/kan. Feit 1 is dat hij 2x gescoord heeft. Feit 2 dat hij weinig in het spel betrokken is. Feit 3 en dat vind ik belangrijk : zijn attitude/houding en air : bbrrr ! Als Lamkel Zé moest uitgespookt hebben wat Lukaku en Ibra gedaan hebben was Belgie te klein geweest en sprak iedereen pure schande ! En terecht ! Lukaku komt daarmee weg ! Besluit : als mens een nul !
 • ludo verbist

  2 jaar geleden
  scoren tegen de minderen
 • stefan vandamme

  2 jaar geleden
  90% van de doelpunten dat Lukaku maakt is van geen nut de 3 nul of 4 nul blijft hetzelfde 3 punten op het einde.
 • Filip Goossens

  2 jaar geleden
  Topper!!
 1. Koelkast met energielabel E inruilen voor één met label A? Zoveel bespaar je jaarlijks op je stroomfactuur
  vtwonen

  Koelkast met energiela­bel E inruilen voor één met label A? Zoveel bespaar je jaarlijks op je stroomfac­tuur

  Het energielabel op de koelkast laat zien hoeveel energie het apparaat verbruikt. Handig om te weten als je een nieuwe koelkast wilt aanschaffen. Voor het milieu en je portemonnee is het slim om te kiezen voor een koelkast die zo weinig mogelijk energie verbruikt. Daarom legt vtwonen.be je uit hoe je het energielabel op de koelkast leest, wat het betekent en hoe je energie bespaart.
 2. “Wie niet mee wil, plakt hij tegen de muur”: getuigenis over intimiderend fenomeen Zlatan, niet langer een vriend van Lukaku
  PREMIUM
  Serie A

  “Wie niet mee wil, plakt hij tegen de muur”: getuigenis over intimide­rend fenomeen Zlatan, niet langer een vriend van Lukaku

  ’Fame’. Honger in het Italiaans. Het vierletterwoord vergezelde onlangs een foto van een leeuw met bebloede muil op zijn Twitteraccount. De symboliek stond op punt. Op zijn 39ste speelt Zlatan nog altijd brutaal de baas in zijn jungle - zie de vuilbekkerij met Romelu Lukaku. Getuigenis over een intimiderend fenomeen: “Soms voel je mee met zijn ploegmaats.”