Mertens zet zijn krabbel op de muurschildering.
Volledig scherm
Mertens zet zijn krabbel op de muurschildering. © Rv

Nog wat meer God in Napels: Dries Mertens zet nu ook z’n krabbel onder muurschildering in de stad

Serie ADe handtekening onder het contract, en nu ook onder de muurschildering ter ere van de topschutter aller tijden in het Spaanse kwartier in Napels. Dries ‘Ciro’ Mertens laat zijn sporen na in de stad.

 1. Hoe Dries Mertens een Napolitaan voor het leven wordt: “Hij hoort in het pantheon bij Pesaolo, Vinicio en Maradona”
  PREMIUM
  Serie A

  Hoe Dries Mertens een Napolitaan voor het leven wordt: “Hij hoort in het pantheon bij Pesaolo, Vinicio en Maradona”

  Napels zien en dan stoppen. Wanneer Dries Mertens (33) na zijn contractverlenging nog eens van het balkon van zijn Palazzo tuurt, vindt hij een stad die zich nog gewilliger aan zijn voeten gooit. Het hart sprak: “Si, sono napoletano.” Hoe een knaap uit Leuven, door zichzelf te blijven, een Napolitaan voor het leven is geworden. En topschutter aller tijden voor Diego Maradona en co.
 2. Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousingproject woon je minder anoniem dan in een appartement in de stad.”
  Livios

  Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousing­pro­ject woon je minder anoniem dan in een apparte­ment in de stad.”

  Beperkte bubbels, social distancing, alleen thuis werken,... Heel wat mensen voelen zich eenzaam door de coronamaatregelen. Maar daar hebben Els en Sofie geen last van. Zij kozen ervoor om te wonen in een cohousingproject. Dit is een manier van gemeenschappelijk wonen, waarbij je toch je privacy behoudt. “Ik wist meteen dat deze nieuwe woonvorm iets voor mij was”, vertelt Els aan bouwsite Livios.
 1. Conte bevestigt dat Lukaku uit is voor Parma: "Zonde, we hebben hem echt nodig"
  Play

  Conte bevestigt dat Lukaku uit is voor Parma: "Zonde, we hebben hem echt nodig"

 2. Voetbalgrootheid Diego Maradona vierde z'n 60ste verjaardag
  Play

  Voetbal­groot­heid Diego Maradona vierde z'n 60ste verjaardag