Dries Mertens op training.
Volledig scherm
Dries Mertens op training. © Instagram

Napoli wacht op Dries Mertens: Rode Duivel pas eind september weer fit na schouderoperatie

Serie AMoeten we ons stilaan écht zorgen maken om Dries Mertens? De 34-jarige Rode Duivel staat na zijn schouderoperatie nog steeds niet op het veld. Stemmen uit Napoli hopen dat hij eind september opnieuw het mooie weer kan maken in San Paolo.

3 reacties

 • Mauritz De Schrijver

  1 jaar geleden
  Ja Guido, volgens mij is Ancelotti toch al bijna twee jaar weg bij Napoli.
 • Guido Ceuleers

  1 jaar geleden
  Na zijn wanprestaties op EK, groot gelijk van Ancelotti om hem 'supersub' te maken. Kan zijn vroeger spelritme niet meer halen, is tenslotte 34 jaar.
 • Jelle van Elsacker

  1 jaar geleden
  Alle respect voor Dries maar hoort niet thuis bij de nationale ploeg.
 1. “Een prins, een tovenaar”: Charles De Ketelaere bekroont eerste basisplek bij AC Milan met assist en krijgt grote complimenten, ook in de Italiaanse media
  Play
  Serie A
  55

  “Een prins, een tovenaar”: Charles De Ketelaere bekroont eerste basisplek bij AC Milan met assist en krijgt grote complimen­ten, ook in de Italiaanse media

  Zijn strepen heeft hij meteen verdiend. En met zijn elegantie heeft hij op San Siro nog meer harten veroverd. Bij zijn eerste basisplaats voor AC Milan flaneerde CDK, sierlijk in het camouflagegroen. Een optreden van een uur dat hij bekroonde met een assist. Op de tribunes zette Zlatan de handen op mekaar. Complimenti voor De Ketelaere. Het regende complimenten in Milaan, ook vanwege de Italiaanse media. Alleen trainer Pioli trekt de paraplu open.