REUTERS
Volledig scherm
PREMIUM
© REUTERS

Napoli ontsnapt aan strafkamp: hoe Mertens op zijn coach probeerde in te praten, maar een volzet hotel uiteindelijk redding brengt

Serie ADries Mertens probeerde coach Spalletti nog op andere gedachten te brengen. Zonder succes. Napoli zou vanaf vandaag op afzondering gaan, maar een volzet hotel gooit roet in het eten. Hoe zal de gekke voorzitter daar op reageren?

7 reacties

 • Annemarie Gerlo

  4 maanden geleden
  Super
 • Benny Coomans

  4 maanden geleden
  voor geld danst den beer
 • Kristof Van Humbeeck

  4 maanden geleden
  Kan men zo maar spelers verplichten om een langere periode van thuis weg te zijn. Het is niet omdat ze miljoenen verdienen voor een hobby dat de eigenaar mag denken dat het zijn bezit is. Er is toch een arbeidsovereenkomst? Er lopen tegenwoordig veel zotten rond.
 • Peter van Nieuwpoort

  4 maanden geleden
  Had ze beter hun geld afgepakt voor niet presteren. Is in de gewone mensenwereld ook zo!
 • Marcus Camps

  4 maanden geleden
  Snap niet dat Dries zich zo wil laten vernederen nog door zo'n gek. Als Naingolan hier 2.5 miljoen per jaar verdient, zou het voor Dries ook wel makkelijk moeten zijn om meer te verdienen dan het miljoen dat ze hem daar aanbieden voor een bijkomend jaar. Ik vermoed wel dat dit maar bijkomstig is. Zijn portretrechten zullen daar wel behoorlijk oplopen ...
 1. Van ‘Queer Eye’ tot ‘Queer as Folk’: met deze titels kijkt u helemaal Pride-proof
  TV

  Van ‘Queer Eye’ tot ‘Queer as Folk’: met deze titels kijkt u helemaal Pri­de-proof

  Brussel hing in mei al trots de vlaggen uit, de rest van de wereld volgde in juni en in augustus beleeft de Scheldestad met ‘Antwerp Pride’ traditioneel haar LGBTQ+-hoogmis. Maar een 15-jarige jubileum-editie met alle toeters, bellen, binders en pailletten is niet compleet zonder een even kleurrijk en inclusief tv-lijstje. Want ook vanop de bank kunt u zich vergapen aan op en top queer reeksen die beroeren, ontroeren, entertainen en informeren. Dat de optocht niet zomaar een bandeloos feestje is, maar begon als een opstand voor gelijke rechten en vrijheden leert u in de documentairereeks ‘Pride’ op Disney+. Waarna shows als ‘Queer as Folk’ op STARZPLAY, ‘Our Flag Means Death’ op Streamz en ‘It’s a Sin’ op VRT NU u met een lach en een traan de mensen achter het acroniem tonen.