Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Napoli NAP
4
EINDE
0
SS Lazio LAZ
 • 7' Goal Piotr Zielinski
 • 10' 29' Goal Dries Mertens
 • 85' Goal Fabián Ruiz

Mertens eert Maradona met schitterende goals en zit nu aan 139 stuks voor Napoli: “Ik hoop hier te blijven”

Serie ADiego Maradona keek van boven toe en zag dat het goed was. Napoli eerde de eerste verjaardag van het overlijden van de gevallen voetbalgod met een glansprestatie tegen Lazio. In de hoofdrol een Rode Duivel die twee prachtgoals scoorde: Dries Mertens (34), straks einde contract in Napels. 

10 reacties

 • Pat Vanbeveren

  2 maanden geleden
  Super speler, maakt regelmatig wondermooie doelpunten. Een legende in Napels. Eén minpuntje, te wispelturig en bij de RD waarschijnlijk beetje teveel stress.
 • philippe vandermeeren

  2 maanden geleden
  Dries is gewoon TOP.
 • Esli Meuris

  2 maanden geleden
  Klein, Maar toch zo groots
 • Erik Audenaert

  2 maanden geleden
  Wie wil er nu nog zijn energie insteken bij de Nationale ploeg met een coach als GELDWOLF zonder resultaten Claude ,
 • Claude Van Isterdael

  2 maanden geleden
  Schitterende doelpunten inderdaad, maar al twee jaren onzichtbaar bij de Rode Duivels !
 1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.
 2. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.