REUTERS/RV
Volledig scherm
© REUTERS/RV

Maldini junior scoort eerste competitiegoal voor AC Milan, vader Paolo veert recht in tribunes

Serie AGeschiedenis, vanmiddag in Spezia. Daniel Maldini (19), zoon van, scoorde er zijn allereerste competitiegoal in de hoofdmacht van AC Milan. Vader Paolo zag het gebeuren in de tribunes en kon zijn geluk niet op.

1 reactie

 • Ben Teerlinck

  1 jaar geleden
  Op weg naar een mooie carrière als zijn vader
 1. CDK zal eerste Milanese derby niet snel vergeten: foutje bij tegengoal, maar hij én Milan herstellen zich. Italiaanse pers: “Hij trok geen konijn uit zijn hoed”
  Play
  Serie A

  CDK zal eerste Milanese derby niet snel vergeten: foutje bij tegengoal, maar hij én Milan herstellen zich. Italiaanse pers: “Hij trok geen konijn uit zijn hoed”

  Zijn mannen voor de grote momenten stonden op: fenomeen Raphael Leão, de onvermijdelijke Olivier Giroud en doelman Mike Maignan bezorgden AC Milan de zege tegen stadsrivaal Inter (3-2). Ook Charles De Ketelaere (21) zal zijn vuurdoop in de derby della Madonnina niet snel vergeten. Al liet hij die dodelijke fout bij de opener van Brozovic wel snel achter zich. Lesje geleerd. De superlatieven in de Italiaanse pers bleven - terecht - uit: “Loste de verwachtingen niet in.” Hadden ze die zelf dan niet te hoog gelegd? AC Milan en Napoli delen voorlopig de leiding in de Serie A.