Ook dezelfde trui: de ‘bromance’ tussen Lukaku en Lautaro woedt heftig.
Volledig scherm
Ook dezelfde trui: de ‘bromance’ tussen Lukaku en Lautaro woedt heftig. © twitter @RomeluLukaku9

‘LuLa’ is het strafste spitsenpaar in Europa, Lukaku wel wéér slachtoffer van racisme: “Geen goed voorbeeld voor kinderen”

Serie AHun magie gaat hand in hand. De vinnigheid van Lautaro. De power van ‘Big Rom’. De leepheid van Lautaro. De efficiëntie van Lukaku. Bij toeval heeft Inter zijn zoveelste koningskoppel gevonden: Lu-La, samen goed voor 16 goals in tien matchen. Ze dragen zelfs dezelfde trui.

13 reacties

 • Hans Van Meirvenne

  1 jaar geleden
  Weinig kritiek nu... de criticasters beginnen met hun mond vol tanden te staan!!!! Soms vraag ik mij af hoeveel meer goalen/assists je moet maken om een +puntje te horen van sommige kortzichtige mensen,maar hun mond wordt gesnoerd door de talloze bewijzen/statistieken.
 • Dalila Bouchalaa

  1 jaar geleden
  @marion, dan zijn Ronaldo, Messi, Zlatan, etc... allemaal geen echte spitsen, want zij scoren heus niet altijd. Zelfs als het géén "top"wedstrijden zijn scoren ze verre van altijd. Zou het kunnen dat jij een beetje vooringenomen oordeelt ?
 • marion vermoet

  1 jaar geleden
  Afwachten!! Een echte spits scoort altijd ook in “Top” wedstrijden!!!!
 • Stef Huls

  1 jaar geleden
  Lukaku is wereldklasse meer hoeft daar niet over gezegd te worden. Chapeau Big Rom.
 • Tony Dekeukelaere

  1 jaar geleden
  Volgens Carlos is Luikaku een wereldspits omdat ie 6 talen spreekt !! man man man
 1. Italiaanse pers hemelt spitsenduo ‘LuLa’ op nadat “monsterlijke” Lukaku de kaap van 250 goals rondt
  Champions League

  Italiaanse pers hemelt spitsenduo ‘LuLa’ op nadat “monster­lij­ke” Lukaku de kaap van 250 goals rondt

  De Italiaanse pers komt adjectieven tekort om de show van Romelu Lukaku en spitsbroer Lautaro te beschrijven. Met de hulp van anderen, maar vooral dankzij hemzelf, is ‘Big Rom’ de meest trefzekere debutant bij Inter en zit hij nu ook aan 250 doelpunten als prof. Mijlpaal. Tegen Slavia Praag speelde hij zijn beste match voor de Nerazzurri: een afgekeurde goal, een doelpunt en twee assists. ‘Mostruosa’ schrijft de ‘Gazzetta dello Sport’. Monsterlijk. Minder letterlijk: groots.
 1. Boonen in HLN Sportcast over voorbereiding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrijden vallen moeilijk te simuleren”
  Play
  HLN Sportcast

  Boonen in HLN Sportcast over voorberei­ding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrij­den vallen moeilijk te simuleren”

  5 maart
 2. Mignolet: "Ik raak de bal met de hand, ja. Maar de goal van Standard komt er ook na buitenspel"

  Mignolet: "Ik raak de bal met de hand, ja. Maar de goal van Standard komt er ook na buitenspel"