AP
Volledig scherm
© AP

Lukaku zo goed als klaar voor comeback: spits hervat volgende week de groepstraining bij Inter

Serie AOm zijn blessure hoeven Inter en Roberto Martínez zich geen zorgen meer te maken: die is geheeld. Het enige werk dat Romelu Lukaku nog rest, is de conditie opbouwen om nieuwe kwetsuren te mijden. De comeback is gepland voor volgende week.

13 reacties

 • Wilfried Vanden Berg

  3 maanden geleden
  Terug ? Of hebben ze een nieuwe bank voor hem gekocht . Inter gaat er nooit vanaf geraken . Als er bij andere clubs mensen zitten die een beetje willen of kunnen nadenken kopen ze zo iemand niet . Brengt er niks van terecht als de ploeg niet voor hem wil werken . Zelf kan hij niet werken voor een bal, zijn kennis is veel te klein. Alleen zijn zelfdenkende ego is groter .
 • Lucas Vissers

  3 maanden geleden
  Van Zeir tien keer beter ! Kan buiten scoren nog voetballen ook !
 • eric debanne

  4 maanden geleden
  Ayse ozyasar : heel juist gezegd ...! Gewoon de waarheid 👍 Ben ook benieuwd ...🙄...?
 • Jimmy Peeters

  4 maanden geleden
  Klopt juan van ranst!
 • Davy De Pauw

  4 maanden geleden
  Te zwak voor de echte top.
 1. De close call van De Ketelaere voor Qatar: op de bank bij AC Milan en target van de bondscoach niet gehaald
  PREMIUM
  RODE DUIVELS

  De close call van De Ketelaere voor Qatar: op de bank bij AC Milan en target van de bondscoach niet gehaald

  Het target dat Roberto Martínez had vooropgesteld, haalt hij niet. Tegen Cremonese startte steraankoop Charles De Ketelaere (21) voor de vierde keer op rij op de bank bij AC Milan – hij kreeg 16 minuten. Een status die steeds meer vragen oproept. Wat is er aan de hand met ‘CDK’? Waarom wordt zijn WK-selectie een close call? En hoe verging het andere collega-Duivels die van de Jupiler Pro League naar een Europese topclub gingen in hun eerste maanden bij hun nieuwe werkgever?
 2. Het Palazzo Don’Anna, waar Dries Mertens appartement behoudt en waar Italiaanse koningin haar minnaars in de zee dumpte
  Play
  Serie A
  62

  Het Palazzo Don’Anna, waar Dries Mertens apparte­ment behoudt en waar Italiaanse koningin haar minnaars in de zee dumpte

  “Ik weet dat er twee wegen zijn, waarvan eentje een afscheid is”, zei Dries Mertens (35) eind januari in ‘Il Corriere dello Sport’. “En ik weet dat iedereen in huize Mertens dan in tranen zal uitbarsten.” En of het vertrek enkele maanden later emotioneel is. Maar voor de Rode Duivel is het “geen vaarwel, wel een tot ziens”. Zo behoudt hij zijn appartement in het prachtige en beruchte Palazzo Donn’Anna om altijd de mogelijkheid te hebben naar Napels te kunnen terugkeren. Zelfs nu Istanboel zijn nieuwe thuis wordt.