Volledig scherm
© EPA
1
EINDE
2
 • João Pedro 50'
 • Lautaro Martínez 27'
 • 27'
 • Romelu Lukaku 72'

Lukaku negeert racistische geluiden en zet winnende penalty om bij het Cagliari van Nainggolan

Serie AHij gaf geen krimp. Romelu Lukaku reageerde met de voeten op de oerwoudgeluiden die weerklonk. Onder zware druk trapte hij de strafschop cool voorbij Olsen. Een afkeurende blik richting publiek volgde. Zijn tweede in evenveel wedstrijden voor Inter, voor het eerst matchwinnaar en op speeldag twee al meteen het slachtoffer van racisme. Welkom in Italië, anno 2019.

28 reacties

 • Carlos Simonis

  1 jaar geleden
  Erwin Van Roy u slaat de spijker op z'n kop. Een spits staat voor een ding: scoren. Hoe, dat is niet belangrijk. Andere spelers zijn ervoor om hem in stelling te brengen. Wat heb je aan mooie technische hard werkende spits die weinig of niet scoort. Zijn medespeler Alexis Sánchez werkt keihard als spits, alleen vergeet hij een belangrijk ding: scoren. En dat racistisch gedoe in voetbalstadions is ronduit walgelijk. Zij die dat goedpraten met domme opmerkingen zijn zelf niet goed wijs.
 • Maria van de Beek

  1 jaar geleden
  Angst en populisten die de mensen nog angstiger maken dat is het enige probleem. Lukaku zijn centen, status of charisma hebben hier weinig van doen. De man is hier enkel slachtoffer wegens zijn kleur. Gruwelijk...bekrompen. Ik heb ogunjimi zich ook eens zien omdraaien naar zo'n aap in de tribune, gelukkig dacht hij net op tijd, "hou je in" maar zijn blik blijft me bij. Het moet vreselijk zijn om dat mee te maken.
 • Eddy Vervaet

  1 jaar geleden
  Een deel van die,nou ja”voetbalfans” zijn simpel en racistisch,terwijl er bij de club waar ze “supporter” van zijn ook spelers rondlopen met donkere huidskleur.Hoe achterlijk kan je zijn!?Ga al lang niet meer kijken omdat ik geen deel wil uitmaken van die debielen.Ook om de 6 mnd andere spelers.Had je vroeger niet...Neen,heb andere en plezantere dingen te doen tijdens mijn weekends...
 • Karl Huysmans

  1 jaar geleden
  Voor dat geld mogen ze mij 3 dagen beledigen.
 • alfons moons

  1 jaar geleden
  Racisme is natuurlijk verderfelijk ! Maar.... hij roept de weerstand tegen zijn persoon zelf op ! Nogmaals : racism NO ! KIjk maar eens na in veel interviews met zijn persoontje is hij Camilero ....plus hij wil niets met ons Belgenlandje te maken hebben. Zijn moeder trouwens hélemaal niet ! Nee tegen die idioten !
 1. De snelste ooit in Italië: AC Milan scoort al na 6 (!) seconden tegen Sassuolo, ook Saelemaekers treft raak
  Play
  Serie A

  De snelste ooit in Italië: AC Milan scoort al na 6 (!) seconden tegen Sassuolo, ook Saelemae­kers treft raak

  Het is het weekend van de snelle goals. Gisteren zagen we in Genk al het snelste doelpunt van dit seizoen in onze competitie, vandaag deed AC Milan nog een pak straffer in Italië. De Rossoneri scoorden uit bij Sassuolo het snelste doelpunt ooit in de geschiedenis van de Serie A. Milan stormde na de aftrap meteen verrassend naar voor. Calhanoglu stuurde de razendsnelle Leao diep, die vol overtuiging voorbij doelman Consigli trapte. De bal lag na amper zes (!) seconden al in het mandje. Het vorige record stond op naam van Paolo Poggi, die op 2 december 2001 na acht seconden scoorde voor Piacenza tegen Fiorentina. Negentien jaar later heeft de Italiaan een opvolger. Het record van Leao zal ongetwijfeld ook een hele tijd meegaan.
 1. Vercauteren over Lamkel Zé: "Hij moet zijn kans grijpen"
  Play
  Antwerp

  Vercaute­ren over Lamkel Zé: "Hij moet zijn kans grijpen"

 2. Hier is hij: de aftermovie van de Gouden Schoen 2020!
  Play

  Hier is hij: de aftermovie van de Gouden Schoen 2020!