AP
Volledig scherm
© AP
Internazionale INT
3
EINDE
0
Spezia SPE
 • 35' Goal Lautaro Martínez
 • 52' Goal Hakan Çalhanoglu
 • 82' Goal Joaquin Correa

Lukaku ligt met knappe assist voor Lautaro mee aan de basis van eenvoudige zege van Inter

Serie ASpezia was geen waardemeter. Inter freewheelde tegen een laagvlieger. Romelu Lukaku bediende zijn maatje Lautaro voor de opener en trof zelf de lat.

3 reacties

 • nico baelde

  4 maanden geleden
  Knappe assist?? Voor de huisbrand van Anderlecht zijn alle spelers en ex-spelers van Anderlecht wonderboys. By the way, hoe is het met dendoncker en Tielemans?
 • Tom Devos

  4 maanden geleden
  Knappe assist… serieus blijven he, kopt de bal goed terug maar laat er ons geen knappe assist van maken. Het feit dat hij nog naar “de chemie” met zijn ploegmaats zoekt, dat wordt natuurlijk het echte probleem. Volgende week eens een serieuze tegenstander, dan weten we meer Ik vrees ervoor
 • Maartje Nieuwboter

  4 maanden geleden
  Knappe assist bij de eerste goal, en de manier waarop hij bij de opbouw van de tweede goal gans de verdediging verscheurde was magistraal. Alweer twee goals die zonder Lukaku niet op het scorebord zouden hebben gestaan. Je ziet hem helemaal heropleven onder een bekwame coach.
 1. De Italiaanse media blijven De Ketelaere hypen, zelfs Eddy Merckx geïnterviewd over ‘kleine Duivel’
  Serie A
  4

  De Italiaanse media blijven De Ketelaere hypen, zelfs Eddy Merckx geïnter­viewd over ‘kleine Duivel’

  De Italiaanse media, met de Gazzetta dello Sport voorop, blijven de hype rond Charles De Ketelaere warm houden. Dit weekend siert de Rode Duivel (21) de cover van Sportweek, het wekelijks sportmagazine dat de roze sportkrant uitgeeft. Het is een special rond De Ketelaere, waarin ze zijn lezer alles wil vertellen over de nieuwe middenvelder van AC Milan. Met een reportage over de jacht van Milan op de felbegeerde youngster, die ze omschrijven als ‘kleine Duivel’. Zijn eerste trainer vertelt over de jeugd van onze landgenoot - “een goeie morgen start met een blonde.”