Onder anderen Ronaldo en Gattuso geven hun mening over Lukaku.
Volledig scherm
PREMIUM
Onder anderen Ronaldo en Gattuso geven hun mening over Lukaku. © AP/PN

"Lukaku is de béste speler in de Serie A”: dit zeggen Milanese legendes als Ronaldo, Vieri en Capello over Lukaku

Serie AMilaan maakt zich op voor de stadsderby van morgen. De Derby della Madonnina is meer dan anders Zlatan Ibrahimovic versus Romelu Lukaku. Ex-spelers, trainers en legendes van Inter en AC Milan geven hun mening over de Rode Duivel. “Romelu is voor mij op dit moment de beste nummer 9 ter wereld...”

22 reacties

 • Peter Steylaerts

  5 maanden geleden
  Absoluut den beste nr 9 van de wereld. Beste spits dat België ooit gehad heeft en gelukkig nog heeft. Lukaku nr 1 van de wereld.
 • lieve rigo

  7 maanden geleden
  De Milanese legendes hebben overschot van gelijk.
 • Gerry Cle

  7 maanden geleden
  Technisch is Zlatan beter maar Romelu doet heel de ploeg beter spelen.
 • rene de kort

  7 maanden geleden
  geachte heren ik denk dat jullie altijd naar cafe voetbal kijken want ja hij is de beste van de wereld van de kleinere ploegen maar geen wereldspits zoals zlatan en wie hier zoveel geld voor geeft amai wat een, gekken
 • Tom Der Kinderen

  7 maanden geleden
  Zelfs nog maar het idee van Lukaku een betere speler te noemen dan Zlatan lol Vergelijk misschien eens hun gewonnen prijzen en carrières ,ah juist Lukaku heeft er geen buiten zwaar opgeklopte statistieken waar hij altijd de mond van vol heeft maar waar ieder nuchter mens doorheen kijkt. Zlatan is god, Lukaku komt technisch en prestatie gewijs nog niet aan zijn knieën, vergeet vooral niet nog eens finaal te vergelijken en te checken waar Lukaku zal spelen op Zlatans leeftijd.