REUTERS
Volledig scherm
PREMIUM
© REUTERS

Lukaku doet de boeken van noodlijdend Inter mee rood kleuren: Man United wacht op 50 miljoen, ook Anderlecht en KBVB wachten nog op som

Serie ABelgische clubs hebben nog geld tegoed van FC Internazionale, anderen hebben er zelf schulden. Anderlecht heeft voor 2024 jaarlijks nog recht op een kleine som voor ‘Big Rom’. Zulte Waregem, Standard en zelfs de bond komen ook voor in het jaarrapport. Een blik in de boeken van de noodlijdende club van Lukaku. 

7 reacties

 • Wilaiwan Chaiyapuek

  1 week geleden
  Wees nu eerlijk, die gasten zijn toch dik overbetaald he om hetgeen ze maar doen, wielrenners daarentegen werken er nog voor en zijn dan weer onderbetaald.
 • Andre Crommen

  4 weken geleden
  Waarom spreekt men ook niet van die andere Italiaanse topploegen??
 • Germain De Block

  2 maanden geleden
  Die clubs met grote schulden moeten uit competitie genomen worden en mogen al zeker geen transfers doen wegens oneerlijke konkurentie.anderlecht,barca en inter als vb stellen.
 • MARC NEVELSTEEN

  2 maanden geleden
  Marc nevelsteen, heel die boel eens opkuisen , internationaal , maar ja daar zitten teveel kapitaalkrachtige spook bedrijven achter , toch eens goed grote kuis houden !! Kan de sport alleen maar ten goede komen
 • eric de baene

  2 maanden geleden
  Voetbal is alleen nog money money ! Er gaan nog clubs failliet gaan Goed dat het niet altijd de kleintjes zijn nu Karma noemen ze dit Moeten maar die " voetballers " minder betalen en de rest ...
 1. Remco Evenepoel heeft "gezonde spanning" voor Giro-start: "Voel me goed en fris, maar ben vooral heel blij om er weer bij te zijn"
  Play

  Remco Evenepoel heeft "gezonde spanning" voor Gi­ro-start: "Voel me goed en fris, maar ben vooral heel blij om er weer bij te zijn"

 2. Campenaerts bij Giro-voorstelling: "Etappezege vooral mogelijk in ontsnapping"
  Play

  Campe­naerts bij Gi­ro-voorstel­ling: "Etappezege vooral mogelijk in ontsnap­ping"