Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Lu-La-Land: ‘de bromance’ tussen Lukaku en Lautaro, zielsverwanten onder hetzelfde dak

Serie AEen goal. Een assist. Een dribbel. Een dansje. Een stad van sterren schittert voor twee van zijn vedetten. Milaan is sinds zondag nog dat beetje meer Lu-La-Land. Romelu Lukaku en Lautaro Martínez swingen hand in hand. Twee spitsen huizen er zelfs onder hetzelfde dak. Het verhaal achter ‘een bromance’ die eigenlijk bij toeval ontstond. 

6 reacties

 • Miguel Verstraete

  5 maanden geleden
  Heeft al bij alle clubs waar hij speelde én bij de nationale ploeg records verpulverd, en heeft nog een hele weg voor hem om er nog veel meer te verpulveren. Nu hij bij een ploeg speelt die wel de mogelijkheden biedt om prijzen te pakken, zal ook dat deel van zijn bucketlist steeds verder afgevinkt kunnen worden. Alle lof voor deze wereldspits is dan ook meer dan terecht.
 • Bert Verhaegen

  5 maanden geleden
  Inter kan kampioen worden, Conte heeft zijn hele ploeg ingesteld op Lukaku, die topschutter kan worden, maar toch is hij vaak niks waard. De Italiaanse commentatoren kennen er niks van als ze hem bij de beste in de Serie A noemen. Allemaal blinden die nooit iets betekend hebben in het voetbal. Te veel lof voor een speler die topschutter aller tijden is voor Everton in de Premier League en in de top twintig van beste schutters staat. En dat allemaal met zijn vierkante voeten...
 • Gorissen Marcel

  5 maanden geleden
  Teveel lof voor hem. Heeft het ergens anders niet kunnen waarmaken
 • Christiaan GOETHALS

  5 maanden geleden
  Ja zeker Frankie. Deze die in de PL spelen mogen er ook zijn, nu is dat spuwen toch wel geminderd, en volgend seizoen nog minder.
 • Frankie Albert Goethals

  5 maanden geleden
  Lukaku toptalent uit de Anderlecht stal!