Dries Mertens.
Volledig scherm
Dries Mertens. © REUTERS/RV

Kritiek voor Mertens en vooral de VAR na knotsgekke Fiorentina-Napoli: “Puinhoop had vermeden kunnen worden”

Serie AOok in de Serie A zijn ze er gisteren weer aan begonnen en Rode Duivel Dries Mertens eiste meteen een hoofdrol op in het knotsgekke duel tegen Fiorentina (3-4). Mertens zorgde knap voor de 1-1 en lokte vijf minuten later ook een strafschop uit toen hij het been van zijn opponent wel héél nadrukkelijk opzocht. Voor zijn goal oogstte de Belgische spits lof in de Italiaanse media, die wel niet blind waren voor de fopduik. Maar de meeste kritiek was voor de videoref.

 1. Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousingproject woon je minder anoniem dan in een appartement in de stad.”
  Livios

  Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousing­pro­ject woon je minder anoniem dan in een apparte­ment in de stad.”

  Beperkte bubbels, social distancing, alleen thuis werken,... Heel wat mensen voelen zich eenzaam door de coronamaatregelen. Maar daar hebben Els en Sofie geen last van. Zij kozen ervoor om te wonen in een cohousingproject. Dit is een manier van gemeenschappelijk wonen, waarbij je toch je privacy behoudt. “Ik wist meteen dat deze nieuwe woonvorm iets voor mij was”, vertelt Els aan bouwsite Livios.
 1. Matchwinnaar Refaelov: "Heel België mag trots zijn"
  Play

  Matchwin­naar Refaelov: "Heel België mag trots zijn"

 2. Mourinho nederig na verlies tegen Antwerp: "Beste ploeg won"
  Play

  Mourinho nederig na verlies tegen Antwerp: "Beste ploeg won"